Daca tot faci pariuri pe Champions League si Europa League ce ar fi sa poti castiga 5.000 RON? Unibet ofera aceasta sansa utilizatorilor care fac pariuri pe evenimentele din cupele europene. Pentru a te califica la tragerea la sorti ce va avea loc joi seara, dupa ultimul meci din Europa League, trebuie sa faci un pariu de minim 30 RON pe meciuri din Champions League si/sau Europa League.

Nu exista restrictii de cota, poti face bilete single sau multiple, live sau pre-live. Cu fiecare pariu plasat de minim 30 RON pe meciurile din cupele europene obtii cate o noua sansa la tragerea la sorti, deci cu cat ai mai multe bilete care respecta termenii si conditiile, cu atat mai multe sanse la tragerea la sorti pentru premii.

Jackpot-ul de 50.000 RON va fi impartit in mod egal de catre 10 pariori, adica fiecare castigator va lua cate 5.000 RON. Toate intrarile vor fi combinate intr-un cod unic per utilizator, deci poti castiga cel mult un premiu. Plata premiilor se va face in cel mult 30 de minute dupa tragerea la sorti care va avea loc pe pagina promotionala.

Toate tipurile de pariuri sunt acceptate pentru acest concurs, trebuie doar sa respectati miza minima si sa selectati doar partide din UCL si UEL.

Iata pas cu pas ce trebuie sa faci

  1. Intra in contul Unibet (daca nu ai cont da click aici)
  2. Pariaza minim 30 RON pe un meci din Champions League sau Europa League
  3. Primesti o sansa la tragerea la sorti pentru unul dintre cele 10 premii de 5000 RON
Pariaza