Incepand de maine TREBUIE sa ai un cont la pariurile online de la Unibet


Nu mai este nici un secret ca Unibet este casa de pariuri online numarul 1 in Romania. Stiu ca majoritatea dintre voi detineti deja un cont la aceasta casa de pariuri online de top – lucru de altfel foarte bun pentru ca de maine incepe calendarul promotiilor lunii Decembrie!

promotii pariuri online unibet

In fiecare an in Decembrie, Unibet lanseaza acest calendar unde in fiecare zi este o promotie. Calendarul Promotiilor este cea mai mare promotie a anului la UNIBET, iar din ce am putut afla in avanpremiera este clar ca anul acesta vor fi foarte generosi : bonusuri jucatorilor fideli, bonusuri de reincarcare, runde gratuite la sloturi,pariuri fara risc, turnee gratuite la poker si multe multe altele!

De ce trebuie sa iti faci contul cu o zi inainte?

Ei bine, am aflat ca maine, pentru startul acestei promotii toti clientii vor primii gratuit 10 Runde gratuite la Starburst si inca altele 50 pentru cei care vor indeplinii conditiile de rulaj cerute!

Tot ce trebuie sa faci este sa ai un cont Unibet, iar daca inca nu ai unul foloseste acest LINK pentru a deschide chiar acum unul.

Normal, va vom tine la curent in fiecare zi cu promotiile disponibile prin intermediul paginii de facebook cat si a site-ului, deci stati aproape!