Dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

In finala Europa League dintre Marseille si Atletico Madrid, care va incepe diseara, la ora 21:45, madrilenii pornesc usor cu prima sansa. Intr-o partida cu o asemenea miza insa, orice rezultat s-ar putea inregistra, cu cat cota plasata este mai mare cu atat riscul fiind si el mai mare.
Marseille-Atletico
Popular
Generezi profit chiar daca pariul este pierzator
Castig maxim 500 lei
Pariu necastigator rambursare 100 lei
Recompensa sub forma de Bonus
Pariaza

De aceea, ni se pare benefica promotia casei de pariuri Netbet in vederea acestui meci, conform careia orice selectie ai alege va fi cotata cu 10.0, chiar si in cazul in care cota reala este 1.01, sa spunem. Pentru a beneficia de promotie inregistreaza-te la Netbet pana la startul sau chiar in timpul meciului folosind codul “COTA10”, dupa care efectueaza un depozit, insa nu prin metodele Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live pe orice selectie in meciul dintre Marseille si Atletico Madrid.

Maxim 50 lei se iau in calcul in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca ai un pariu “verde” vei castiga pana la 500 lei. Astfel, vei primi cash castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul sa ti se crediteze sub forma de bonus in cel mult 72 ore. In cazul in care pariul plasat de tine este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei. Bonusul trebuie pariat in termen de 7 zile pe o cota minima de 1.6, fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.6 in cazul unui bilet multiplu. Daca pariul plasat pe finala Europa League este castigator rulajul trebuie efectuat de 4 ori, iar daca e necastigator de 6 ori.

Cum obtin bonusul?

  1. Inregistreaza-te la Netbet pana la startul sau chiar in timpul meciului dintre Marseille si Atletico Madrid folosind codul “COTA10”
  2. Efectueaza un depozit, insa nu prin Skrill sau Neteller
  3. Sport/Pariuri live
  4. Plaseaza un prim pariu pe orice selectie doresti in meciul dintre Marseille si Atletico Madrid
  5. Daca pariul este necastigator ti se va rambursa dublul mizei, pana la 100 lei
  6. Bonusul trebuie rulat de 4 ori daca pariul e castigator si de 6 ori daca e necastigator
Pariaza