Pariuri online

1x2 Greseste si castiga 500.000 RON la Euro 2020 cu Unibet

Indica pronosticuri gresite la meciurile de la Campionatul European si castiga pana la 500.000 RON prin Unibet Romania. Daca o echipa e mare favorita tu trebuie sa joci contra ei, in plus daca raspunzi la toate intrebarile primesti <b>garantat 10 RON pariu gratuit</b>.


Chiar daca noi nu avem reprezentanta la Campionatul European ramane totusi o competitie extrem de importanta care ne va face sa traim vara asta altfel, fie ca suntem acasa sau la o iesire cu prietenii pe o teresa, ne vom alege o favorita si vom urmari fiecare meci.

Unibet Romania vine cu o promotie inedita pentru Euro 2020, pentru ca am vazut atatea concursuri de pronosticuri in care trebuie sa indicam cine castiga, de aceasta data trebuie jucam fix invers, adica in loc sa pariem pe favorita, sa alegem rezultatul care NU credem ca se va intampla in meci.

De exemplu se joaca Germania – Ungaria, iar rezultatul logic ar fi victorie Germania, dar pentru acest concurs 1×2 oferit de Unibet la Euro 2020, alegem “egal” sau “victorie Ungaria”.

Fondul de premiere este de 500.000 RON. Speram ca tu sa fii cel care greseste toate raspunsurile, sau daca sunt mai multi castigatori sa impartiti premiul. Nu uita ca daca raspunzi la toate pronosticurile primesti automat 10 RON pariu gratuit.

Cum poti participa pas cu pas la concurs

  1. Intra in contul tau Unibet (click AICI daca nu ai cont)
  2. Fa un cupon DOAR cu selectii gresite de la Euro 2020, participarea este complet gratuita
  3. Completeaza toate pronosticurile si primesti 10 RON pariu gratuit
  4. Jucatorii cu cele mai multe raspunsuri GRESITE, impart premiul total de 500.000 RON

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.