Cum deschidem un cont la Netbet

Number-1-iconDaca vrei sa ai parte de bonusuri exclusive la Netbet iti recomandam sa iti deschizi contul de pe ponturi-bune.ro/casedepariuri/netbet/ click pe link sau copy+paste in browser.

Cum deschidem un cont la Netbet

[divider]

Number-2-iconAcum suntem pe site-ul Netbet, putem incepe procesul de inregistrare dand click pe butonul cu verde din bara de sus.

Cum deschidem un cont la Netbet

[divider]

Number-3-iconNe-a aparut formularul in care trebuie sa introducem datele personale cu care probabil deja sunteti familiarizati daca ati mai deschis un cont la alta agentie de pariuri online – nume, prenume, mail, cnp, etc. Aveti si un camp “Cod promotional” unde puteti introduce codul “PONT” si aveti un bonus exclusiv de bun venit, despre care vom vorbi putin mai jos. Dupa ce am completat datele dam click pe “Creeaza cont”. Puteti atasa si o copie cu buletinul, insa daca nu o aveti la indemana lasati asa, puteti confirma varsta mai tarziu.

Cum deschidem un cont la Netbet

[divider]

Number-4-iconContul este acum activ, nu trebuie sa verificati adresa de mail. Pasul urmator este depozitul, aici mare atentie cand faceti depozitul daca folositi codul NETBET200 primiti 50% pana la 200 RON plus un booster ce poate ajunge la 250 RON sau codul PONT la care primiti 100% pana la 300 RON bonus.

Cum deschidem un cont la Netbet

[divider]

Number-5-iconCodul de oferta a fost activat, acum puteti face un depozit prin card, paysafecard, zebra, skrill, neteller sau transfer bancar, suma minima de depozit fiind de 20 RON.

z5

Cum luam bonusul de bun venit la Netbet

  • daca folositi codul de promotie la depozit NETBET200 primiti 50% pana la 200 RON plus un booster ce poate ajunge la 250 RON fara a fi necesar un alt depozit. Pentru a primi booster-ul intra in sectiunea Promotii a site-ului Netbet si da click pe butonul dsakasldkas.
  • daca folositi codul de promotie la depozit PONT primiti 100% pana la 300 RON. Inainte de a primi bonusul trebuie sa pariati depozitul initial o singura data pe o cota de 1.60 sau mai mare.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cat, cum si unde platim impozitul la ANAF pentru pariuri in 2017 Cat, cum si unde platim impozitul la ANAF pentru pariuri in 2017 Ne apropiem cu pasi repezi de termenul limita, 25 mai, pentru declararea veniturilor din alte surse decat cele pe care se retine deja ...
Contra la pariuri online pentru biletul de weekend Contra la pariuri online pentru biletul de weekend "Biletul de weekend" propus de Hood a ajuns la ultimul eveniment, este vorba despre derby-ul din Italia, Napoli - Juventus de la 21:45, unde avem pa...
Obtinem profit SIGUR astazi la FCSB – Dinamo Obtinem profit SIGUR astazi la FCSB - Dinamo Dupa cum v-am promis, luna aceasta va vom invata pas cu pas cum sa obtineti profit frumos de pe urma promotiilor, fie ele de bun venit sau pentru toti juc...