Freebet de 50 RON pentru cupele europene


Promotie  valabila in fiecare etapa

In faza preliminariilor cupelor europene Winmasters a fost singura casa de pariuri ce a prezentat o promotie pentru fiecare tur.

Winmasters continua traditia si acum, pentru fiecare etapa din faza grupelor Champions League si Europa League oferindu-ne un freebet in valoare de 50 lei. Acesta se va acorda garantat, indiferent de rezultatul pariurilor, tu trebuind doar sa respecti regulile. Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Winmasters din Romania. Daca ai un bonus activ la Winmasters nu te vei califica la promotie.

WinmastersOferta bogata in cupele europene

Pariază acum

Cum pot obtine un freebet de 50 RON pentru cupele europene?

In primul rand trebuie sa selectezi butonul “Particip” din pagina promotiei. Apoi plaseaza minim 5 pariuri, live sau pre-live, insa singure pe bilet, pe orice meci din Champions League si/sau Europa League. Miza minima a fiecarui pariu este 20 lei, iar cota minima 1.75. Pariurile pe marketurile Handicap si DNB (miza rambursata la egal) nu sunt eligibile in vederea promotiei.

Despre freebet

Acesta poate fi pariat pe orice partida de fotbal doresti, pariul trebuind sa fie singur pe bilet si la o cota minima de 1.75. Castigul maxim folosind freebetul este 250 lei, asta insemnand ca 6.00 este cota maxima pe  care poate fi plasat. In cazul unui castig valoarea freebetului nu se va credita, ci doar profitul.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Winmasters inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. Pariu gratuit pentru faza grupelor din Champions/Europa League
  4. Particip
  5. Sporturi/Live pariuri
  6. Plaseaza minim 5 pariuri conform conditiilor pe meciuri din Champions League si/sau Europa League
  7. Vei primi garantat un freebet de 50 lei

Alege ponturile castigatoare