Fortuna s-a lansat si in online

Fortuna s-a lansat si in online

Cea mai mare casa de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est este disponibila acum pentru romani si in online. De doar cateva luni pe piata noastra, Fortuna s-a impus repede in preferintele romanilor din offline insa agentia vine cu oferte si mai bune de care de acum inainte putem profita de la noi de acasa.

Pana la 60% bonus acumulator

Fortuna

Nicio casa de pariuri online din lume nu ofera ce ofera Fortuna, la un bilet castigat cu minim 13 evenimente (cote de minim 1.2 pentru fiecare meci in parte) primesti un bonus de 60%. Dar nu trebuie sa avem foarte multe partide pe un tichet pentru a luat acest bonus, cu doar 5 selectii primesti un bonus de 10%. Iata un tabel cu toate bonusurile.

Numar de evenimenteBonus
510%
615%
720%
825%
930%
1035%
1140%
1250%
1360%

Pariu gratuit de 25 RON

Fortuna

Free Bet-ul va fi activat dupa primele 5 pariuri de calificare de minim 5 lei plasate pe cote de cel putin 2.00. Chiar daca pariurile plasate de noi sunt castigatoare tot vom primi Free Bet-ul. Cel mai bun lucru la aceasta promotie este ca toate castigurile provenite din promotie nu trebuie rulate.

Turbo Cashout

Fortuna

Asigura-ti castigul inainte  de finalul evenimentelor de pe bilet cu optiunea “Inchide pariul” de la Fortuna disponibila atat de pe desktop cat si de pe mobil.

Joaca asigurat

Fortuna

Nu exista parior care sa nu fi pierdut bilete din cauza unui singur eveniment, de acum orice tichet plasat cu minim 4 jocuri este asigurat, asadar daca te scoate un singur meci primesti suma mizata inapoi sub forma de free bet in limita a 10 ron.

Bonus de fidelitate

Fortuna

Pariaza 10 bilete de pe mobil sau tableta si primesti pana la 20 RON pentru un pariu fara risc.

Pariaza acum si in online!

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Pariurile pe tenis iti aduc 400 RON bonus sau dublul mizei inapoi Doar pana pe 28 ianuarie 2018 Iubitorii tenisului au, in acest inceput de an, sansa sa isi deschida un cont de pariuri online beneficiind de o oferta extraordinara. Casa de pariuri online Netbet, rec...
250.000 RON pentru iubitorii tenisului in luna ianuarie Punctezi in clasament plasand pariuri atat inainte cat si in timpul partidelor Esti pasionat de sport si te-ai saturat sa astepti sa ninga in aceasta iarna? Se pare ca, deocamdata, nimeni nu stie can...
Cum poti beneficia de cota 10.00 pentru Man. United in meciul cu Stoke ,,Diavolii rosii'' conduc Stoke cu 8-1 in partidele disputate acasa Luni 15 ianuarie, cu incepere de la ora 22, Manchester United primeste vizita lui Stoke, intr-o partida in care oaspetii nu prea ar...