Fortuna s-a lansat si in online


Fortuna s-a lansat si in online

Fortuna s-a lansat si in online

Cea mai mare casa de pariuri sportive din Europa Centrala si de Est este disponibila acum pentru romani si in online. De doar cateva luni pe piata noastra, Fortuna s-a impus repede in preferintele romanilor din offline insa agentia vine cu oferte si mai bune de care de acum inainte putem profita de la noi de acasa.

Pana la 60% bonus acumulator

Fortuna

Nicio casa de pariuri online din lume nu ofera ce ofera Fortuna, la un bilet castigat cu minim 13 evenimente (cote de minim 1.2 pentru fiecare meci in parte) primesti un bonus de 60%. Dar nu trebuie sa avem foarte multe partide pe un tichet pentru a luat acest bonus, cu doar 5 selectii primesti un bonus de 10%. Iata un tabel cu toate bonusurile.

Numar de evenimente Bonus
5 10%
6 15%
7 20%
8 25%
9 30%
10 35%
11 40%
12 50%
13 60%

Pariu gratuit de 25 RON

Fortuna

Free Bet-ul va fi activat dupa primele 5 pariuri de calificare de minim 5 lei plasate pe cote de cel putin 2.00. Chiar daca pariurile plasate de noi sunt castigatoare tot vom primi Free Bet-ul. Cel mai bun lucru la aceasta promotie este ca toate castigurile provenite din promotie nu trebuie rulate.

Turbo Cashout

Fortuna

Asigura-ti castigul inainte  de finalul evenimentelor de pe bilet cu optiunea „Inchide pariul” de la Fortuna disponibila atat de pe desktop cat si de pe mobil.

Joaca asigurat

Fortuna

Nu exista parior care sa nu fi pierdut bilete din cauza unui singur eveniment, de acum orice tichet plasat cu minim 4 jocuri este asigurat, asadar daca te scoate un singur meci primesti suma mizata inapoi sub forma de free bet in limita a 10 ron.

Bonus de fidelitate

Fortuna

Pariaza 10 bilete de pe mobil sau tableta si primesti pana la 20 RON pentru un pariu fara risc.