Fiecare gol in Champions League iti aduce o rotire


Trebuie doar sa plasezi minim un pariu

Marti si miercuri, 13 si 14 februarie, se vor disputa in Champions League primele 4 prime manse ale optimilor de finala, in 3 dintre ele evoluand echipe din Premier League. Este vorba despre cele dintre Juventus si Tottenham, Basel si Manchester City, respectiv Porto si Liverpool. Fara indoiala insa, derby-ul va avea loc  intre Real Madrid si PSG. Daca vei plasa un pariu pe acest meci si/sau pe celelalte, casa de pariuri Unibet iti ofera o surpriza sub forma unei rotiri la un joc slot pentru fiecare gol marcat in meciurile pe care ai pariat.

Pentru a participa la promotie trebuie sa optezi din pagina acesteia, pentru ca apoi sa plasezi cel putin un pariu care sa totalizeze minim 60 lei pe unul, doua, trei sau chiar toate cele 4 meciuri din aceasta saptamana de Champions League. Poti plasa pariuri live si pre-live, insa singure pe bilet, cota minima a unuia fiind 1.4. Se iau in considerare la promotie atat cele pariate de pe desktop, cat si cele de pe mobil.

UnibetSanse mari de a vedea meciuri spectaculoase

Pariază acum

Daca realizezi cu succes acest lucru, fiecare gol in Champions League iti aduce o rotire la jocul Starburst.

Vei primi rotirile indiferent daca pariul tau este sau nu castigator, acestea fiind disponibile la Starburst in cursul zilei de joi. Castigurile obtinute din urma rotirilor reprezinta bani bonus, ce trebuie rulati de 25 ori in maxim 30 zile de la creditare.

Cum particip?

  1. Daca nu ai cont la Unibet inregistreaza-te aici
  2. Promotii
  3. Rotiri gratuite pentru fiecare gol inscris
  4. Opteaza acum
  5. Pariuri/Pariuri live
  6. Plaseaza cel putin un pariu cu o cota minima de 1.4 si o suma care sa totalizeze minim 60 lei pe meciurile de Champions League din aceasta saptamana

O rotire iti poate aduce un premiu foarte mare