FCSB vs Poli Timisoara iti poate aduce 200 RON bonus


FCSB a castigat la zero ultimele 4 meciuri disputate acasa

La 3 zile dupa victoria obtinuta in Israel, 2-1 cu Hapoel Beer Sheva in cea de-a 3 partida din faza grupelor Europa League, stelistii intalnesc in campionatul intern Poli Timisoara, echipa aflata pe pozitia a 8-a. Oaspetii nu castigat niciuna dintre ultimele 5 partide jucate si au fost invinsi de 5 ori la rand in partidele directe cu FCSB. Se profileaza astfel un nou succes al trupei antrenate de Nicolae Dica, mai-mult ca probabila victorie a gazdelor fiind cotata la casele de pariuri cu 1.40.

Exista totusi o modalitate de a paria pe victoria FCSB la o cota incredibila, 5.00. Daca iti deschizi un cont la agentia de pariuri online Betfair, respectand pasii descrisi mai jos, te alegi cu 200 RON bonus in cazul unei victorii a lui FCSB.

BetfairVictoria FCSB in runda 15 iti aduce 200 RON bonus

Pariază acum

Ce trebuie sa faci pentru a beneficia de oferta


  • Inregistreaza un cont nou Betfair folosind codul promotional ZFBN65  (click aici)
  • Mizeaza maxim 50 RON pe victoria FCSB (1×2) la cota normala, afisata pe site-ul Betfair.ro
  • Poti paria si mai mult insa doar cei 50 ron sunt eligibili pentru oferta
  • Pariul trebuie plasat simplu, cu bani reali
  • In cazul destul de probabil in care FCSB castiga meciul cu Poli Timisoara, miza plasata iti va fi returnata cash direct in cont, iar castigul obtinut din cota promotionala sub forma de bonus, in maxim 24 de ore
  • Bonusul trebuie rulat o singura data pe cota minim 1.20 in maxim 30 de zile de la data acordarii
  • Poate fi folosit atat pe un bilet simplu cat si pe unul cu mai multe selectii insa cel putin una din ele trebuie sa fie mai mare sau egala cu 1.20

Exemplu: Dupa ce iti deschizi cont si pariezi 50 RON ca FCSB castiga iar acest lucru se va si intampla, vei primi cei 50 RON pariati direct in cont (bani reali) plus un bonus de 200 RON cu conditii excelente de rulaj.

Aleg cota 5.00 pentru FCSB