FC Basel vs Manchester City: cota 10.00 pentru orice rezultat final


Conform caselor de pariuri, City este favorita la castigarea trofeului in acest sezon

Primul meci dintre formatiile FC Basel si Manchester City, contand pentru optimile Ligii Campionilor, este programat in aceasta seara, la ora 21:45. Este cel mai dezechilibrat duel din aceste optimi, englezii pornind clar cu prima sansa.

FC Basel a jucat un singur meci oficial in 2018, pe care l-a si pierdut in fata lui Lugano, chiar pe propriul teren, fiind astfel foarte greu de imaginat ca vor putea face fata masinariei de goluri britanice.

Manchester City este lider in Premier League, acolo unde a acumulat 23 de victorii in cele 27 de etape de pana acum si are un golaveraj excelent: 79-20.

Daca o eventuala victorie a elvetienilor este cotata cu 10.50 iar egalul cu 5.45, cel mai probabil deznodamant, victorie City, primeste doar cota 1.35. Totusi, poti paria pe orice deznodamant al acestei partide la cota 10.00 daca iti deschizi cont la casa de pariuri online Netbet, de pe unul din linkurile existente pe aceasta pagina.

NetbetDaca nu iti iese pariul, primesti dublul mizei inapoi

Pariază acum

Afla cum profiti de oferta

  1. Acceseaza acest link si inregistreaza un cont Netbet folosind codul promotional COTA10
  2. Plaseaza un pariu simplu, de 40 RON, inainte de inceperea meciului pe orice rezultat final(1, X, 2)

Castigi in orice situatie

  • Daca pariul este castigator, primesti 400 RON (bani reali din cota normala plus bonus). Bonusul trebuie rulat de 4 ori pe cote de minim 1.60 in maxim 7 zile, pentru a fi tranformat in bani reali.
  • Primesti dublul mizei inapoi sub forma de bonus, in limita a 80 RON, daca pariul tau este necastigator. In acest caz va trebui sa rulezi bonusul de  ori pe cote de minim 1.60.

TERMENI SI CONDITII

  • Oferta este dedicata doar clientilor noi, care efectueaza prima depunere prin orice metoda in afara de Skrill si Neteller
  • Oferta nu se poate cumula cu bonusul de bun-venit
  • Poti paria mai mult de 40 RON insa doar aceasta suma se multiplica cu 10.00
  • Daca inchizi pariul cu cash-out pierzi oferta
  • Pariurile simple, de tip Handicap, Sub/Peste sau Forecast/Tricast pe cursele de cai NU se ia in calcul la rulajul bonusului

Acceseaza oferta si castigi in orice situatie