Cele mai urmarite si mai pariate meciuri sunt cu siguranta cele din Champions League si Europa League. Foarte multi dintre noi deja pariem pe aceste meciuri dar trecem cu vederea unele promotii foarte bune pe care le-am putea aceesa foarte usor. Nu la toate ofertele disponibile trebuie sa fim clienti noi sau sa ne inregistram de un link special. La Betano daca ai cont si pariezi in cele 2 competitii europene cateva bilete si ai sansa de a inregistra cel putin 2 reusite atunci te alegi cu 30% din miza folosita inapoi sub forma de fullbet.

100% până la 500RON
Pariază acum

Mai exact daca faceti cel putin 3 bilete pe UCL si UEL cu cel putin 2 selectii pe fiecare tichet, la o cota minima per pariu de 1.80 si minim 10 lei plasati iar din aceastea cel putin 2 bilete sunt castigatoare atunci 30% din miza cumulata va este returnata sub forma unui full bet de pana la 200 RON. Nu aveti voie sa folosi optiunea Cash Out la aceste bilete sau misiunea va fi considerata pierduta in plus nu sunt acceptate nici pariurile contradictorii, de exemplu la un pariu over 2.5 iar la altul under 2.5 goluri.

Cum functioneaza?

  1. Intra in contul Betano (daca n-ai cont da click aici)
  2. Pariaza cel putin 3 bilete din UCL si/sau UEL
  3. Fiecare bilet sa aiba cel putin 2 selectii la o cota de minim 1.80 per selectie
  4. Miza minima pe bilet este de 10 RON
  5. Daca cel putin 2 bilete sunt castigatoare atunci 30% din totalul mizei se intoarce la tine sub forma unui fullbet de maxim 200 RON
Pariaza