EL CLASICO ADUCE COTE URIASE LA VICTORIE PENTRU AMBELE FORMATII

“galacticii” ar porni usor favoriti in El Clasico
Pariaza

ELIGIBILI SUNT DOAR CLIENTII NOI

Avand in vedere strict situatia din clasament, unde Barcelona e deja campioana, Real Madrid luptandu-se pentru pozitia a doua, “galacticii” ar porni usor favoriti in El Clasico. Pe de alta parte, meciul dintre Barcelona si Real Madrid se va disputa pe Camp Nou, acolo unde Barcelona a fost invinsa doar o data in acest sezon, chiar de catre Real Madrid, in Supercupa Spaniei.

Fie ca vei plasa un pariu pe inca o victorie a gazdelor, care ar ajunge la 6 la rand pe teren propriu sau ca vei miza pe o victorie a oaspetilor, casa de pariuri Betfair iti pune la dispozitie cote fantastice pentru succesul celor doua formatii. Este vorba despre cota 50.0 ca Barcelona sa se impuna si cota 70.0 ca Real Madrid sa faca asta. Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Betfair pana  duminica, la ora 21:45 folosind codul ZFBNCX. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live din piata Sportsbook pe victoria uneia dintre cele doua echipe in El Clasico.

BetfairCatalanii pornesc favoriti la casele de pariuri

EL CLASICO ADUCE COTE URIASE LA VICTORIE PENTRU AMBELE FORMATII, CEL MULT 5 RON CALCULANDU-SE IN VEDEREA ACESTORA.

Asta inseamna ca daca pariul este “verde” vei castiga maxim 250 lei in caz ca Barcelona se va impune si maxim 350 lei daca Real Madrid va face asta. Astfel, castigul conform cotei de pe site se va acorda instant cash, pentru ca restul sa il primesti sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul din piata Sportsbook pe o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

CUM PARTICIP?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 21:45, introducand codul ZFBNCX
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. La Liga (Cupoane recomandate)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Barcelonei sau al lui Real Madrid in El Clasico
Pariaza