Una dintre casele online care prezinta promotii pentru toti utilizatorii este Betano. Vorbim despre promotia numita “Drumul catre glorie”, acolo unde vor fi premiati primii 150 din clasament care aduna cele mai multe puncte, primul clasat intrand in posesia a 15 000 lei, bani cash. Ai patru posibilitati de a castiga puncte: prin simpla logare pe Betano, prin plasarea de pariuri pe orice selectii din orice sport, nu doar de la Campionatul Mondial, prin distribuirea pe retelele de socializare si, nu in ultimul rand, prin completarea misiunilor.

Promotia dureaza pana pe 16 iulie, ora 14:00, putandu-te inscrie la ea pana pe 3 iulie. Pentru a face asta acceseaza pagina ro.betano.com/rtg  sau casuta “Drumul spre glorie”, aflata in stanga paginii principale a casei de pariuri. Odata ajuns acolo, iti va aparea un mesaj care are la final butonul “Vreau sa particip”. Selectand acel buton te vei inscrie la promotie. La inchiderea casutei vei observa o pagina personalizata care iti spune tot ce vrei sa stii despre progresul tau la promotie.

100% până la 500RON
Pariază acum

Castiga puncte in fiecare zi si urca in clasament repetand cateva actiuni pe Betano. Astfel, poti colecta puncte cu fiecare pariu stabilit, indiferent de sport, inclusiv pariuri virtuale, cu o miza minima de 10 lei si o cota minima de 1.5. Vei primi puncte chiar daca pariul este necastigator. A doua posibilitate o reprezinta inscrierea la misiunile prezentate de Betano in aceasta perioada si completarea lor. A treia metoda de a obtine puncte o reprezinta doua loginuri in fiecare zi, iar ultima distribuirea de 3 ori pe zi a biletelor tale pe retelele de socializare.

 

Retine ca pentru pariurile la care se foloseste optiunea Cash Out nu se acorda puncte si nici pentru pariurile tip sistem. In schimb, biletele combinate participa la promotie. La finalul competitiei primul clasat va lua 15 000 lei bani cash, al doilea 10 000 lei, al treilea 6 000 lei, al patrulea va obtine 3 000 lei , iar al cincilea 2 000 lei. Ocupantii locurilor 6-10 vor primi 1 000 lei, celor de pe pozitiile 11-20 li se vor credita 500 lei, pentru ca utilizatorii clasati pe 21-50 sa primeasca 300 lei, iar ultimii 100 vor primi 150 lei.

Cum urc in clasament?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Acceseaza adresa ro.betano.com/rtg
  3. Vreau sa particip
  4. Colectioneaza puncte zilnic indeplinind cat mai multe din cele 4 posibilitati puse la dispozitie pe Betano
Pariaza