Cota 20.0 pentru ca Dinamo sa nu piarda la Craiova

Dinamo simte aerul tare al inaltimilor si se prezinta ca o echipa cu sanse solide de playoff. Daca si Chiajna s-a impus pe terenul oltenilor, de ce nu ar face-o si bucurestenii? Poti profita de oferta celor de la Unibet, o cota marita de 20.0, daca crezi ca Dinamo nu va pierde acest meci.
cota marita craiova dinamo unibet
Nou
Cu 10 RON castigi 200 RON CASH
Miza maxima 10 RON
Castig maxim 200 RON
Castig reprezentat de Bani reali
Pentru Clientii noi
Pariaza
U Craiova - FC Dinamo
September 01,2018
21:30

In etapa a 7-a a Ligii 1, Universitatea Craiova intalneste pe Dinamo intr-un meci care se anunta spectaculos. Dinamo a strans pana acum cu 2 puncte mai mult decat rivala sa din acest meci, fiind si cu doua locuri mai sus in clasament, fapt care o indreptateste sa spere ca va pleca neinvinsa din Oltenia. Craiova nu a convins pana acum, singurele sale victorii fiind obtinute in fata Dunarii Calarasi, o nou promovata, si in fata celor din Voluntari, „lanterna rosie” a campionatului. Dinamo, in schimb, s-a remarcat prin acel 3-3 spectaculos, obtinut in deplasare, in fata celor de la FCSB, dar si prin victoriile pe linie obtinute pe teren propriu. Inclinam sa credem ca oltenii vor avea o misiune dificila in acest meci, iar Dinamo se poate intoarce neinvinsa la Bucuresti, dupa cele 90 de minute.

Casa de pariuri online Unibet vine cu o oferta interesanta pentru acest meci, oferind o cota marita de 20.0 pentru ca Dinamo sa nu piarda pe terenul Craiovei.

Cum beneficiezi de cota marita?

  1. Completeaza formularul de inregistrare la casa de pariuri online Unibet.
  2. Efectueaza o depunere de minim 10 RON.
  3. Plaseaza un pariu de 10 RON (miza maxima admisa) pe Dinamo nu pierde cu Craiova (pronostic x2), pana cel tarziu sambata, la ora 21:30, inainte de startul partidei.

Castigul maxim, incluzand miza, este de 200 RON si se acorda in bani cash, reali, fara necesitatea vreunui rulaj. Doar pariurile simple plasate pe acest meci sunt admise in promotie, nu si pariurile multiple.

Pariaza