Depui 100 RON si primesti 100 RON bonus plus 30 RON freebet


Oferta excelenta pentru cei care vor sa depuna 100 RON

Desi ofera unul dintre cele mai atractive pachete de bun venit de pe piata, agentia de pariuri si jocuri online NetBet ,, a inventat” in aceasta perioada un bonus excelent, oferit clientilor noi care depun minim 100 RON. Oferta pica intr-un moment excelent daca ne gandim ca urmeaza 3 zile pline de fotbal de cea mai buna calitate, cele 16 partide din Liga Campionilor plus cele 24 din Europa League fiind numai bune pentru pariat.

Citeste in continuare pentru a afla cum poti primi bonusul de 100% si pariul gratuit de 30 RON.

NetbetDepui 100 RON, joci cu 200 RON si primesti si

 30 RON pariu gratuit

Pariază acum

Cum beneficiezi de oferta

  1. Deschide-ti un cont NETBET de pe acest link special si nu uita sa folosesti codul promoțional ”BONUS100” la inregistrare (este obligatoriu pentru a beneficia de oferta)
  2. Efectuează un depozit de cel putin 100 RON.

Asta e tot. Vei primi un bonus de 100% si un FREEBET de 30 RON in maxim doua zile.

Rulajul bonusului

Bonusul primit trebuie pariat de 4 ori in termen de 7 zile de la data primei depuneri, pe cote de minim 1.60. Asta inseamna ca pentru cei 100 RON primiti trebuie sa plasezi pariuri de 400 RON. Odata ce ai pariat aceasta suma, bonusul va fi transformat in bani reali (pot fi retrasi sau pariati in continuare fara restrictii)

FREEBET-ul de 30 RON

Este valabil 7 zile de la data creditarii si trebuie utilizat in totalitate, pe o cota de minim 2.00. Eventualele castiguri vor fi bani reala, fara conditii de rulaj.

Alte informatii utile

  • Nu poti beneficia de oferta daca depui prin Skrill sau Neteller asa ca trebuie sa alegi una din celelalte optiuni puse la dispozitie de NetBet: card de debit bancar, Paysafecard, transfer bancar, Trustly sau direct de la agentiile Favbet sau Smith & Smith
  • Oferta nu se cumuleaza cu alte oferte de bun-venit
  • Pariurile simple de tip Handicap şi Peste/Sub nu vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere, însă pariurile combinate pot include orice tip de pariu atât timp cât criteriul cotelor minime este respectat pentru fiecare selecţie în parte.
  • Pariurile de tip Forecast/Tricast plasate pe cursele de cai NU vor contribui la îndeplinirea cerinţelor de pariere aferente bonusului.
  • Va sfatuim sa cititi varianta integrala a Termenilor si Conditiilor de pe pagina promotiei.