Daca vei plasa 5 bilete, live si/sau pre-live, fiecare cu minim un eveniment din Liga Campionilor si/sau Europa League, ai sansa de a castiga un fullbet de 20% din totalul mizelor, pana la 200 lei. Toate astea se intampla la casa de pariuri Betano, toti utilizatorii fiind eligibili. Sunt excluse de la promotie biletele tip sistem, pentru a se califica cota minima a fiecarui bilet trebuind sa fie 2.00, iar miza minima 10 lei. Inainte de a plasa vreun pariu in vederea acestei promotii, trebuie sa iti accesezi contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea”. Abia apoi poti plasa biletele conform cerintelor enumerate mai sus.

100% până la 500RON
Pariază acum

Se poate intra in misiune pana joi, 2 august, ora 23:40. Daca se foloseste optiunea Cash Out pentru oricare bilet eligibil, nu vei mai putea primi fullbetul. Indiferent de rezultatul biletelor tale, ti se va credita un fullbet de 20% din totalul mizelor celor 5 bilete, pana la 200 lei. Toate cele 5 bilete trebuie stabilite pana la 3 august, ora 23:59. Fullbetul trebuie folosit pana pe 5 august, pe orice pariu/bilet cu o cota minima de 1.5.

Cum pot participa la promotie?

  1. Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici
  2. Contul meu -> Promotii -> Misiuni -> EuroMisiune -> Incepe misiunea
  3. Pariuri -> Pariuri live
  4. Plaseaza 5 bilete de cel putin doua evenimente, fiecare cu minim o selectie din Liga Campionilor si/sau Europa League
  5. Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima 2.00
Pariaza