Cum poti obtine 100 RON in prima etapa din Play-off


FCSB are toate sansele sa se impuna in fata Viitorului Constanta

Aflata pe locul secund in Liga I, la doar doua puncte de liderul CFR Cluj, FCSB promite sa inceapa cu dreptul aceasta a doua parte a campionatului, avand toate motivele sa si reuseasca. Bucurestenii dispun de un lot mult mai valoros, joaca in fata propriilor suporteri si, in plus, conduc cu 13 la 3 la capitolul victorii in meciurile directe.

1.64 este cota ,,ros-albastrilor” la casele de pariuri online, insa tu poti paria pe victoria lui FCSB in meciul cu Viitorul la cota 22.00 daca iti deschizi cont la Betfair de pe acest link special si respecti conditiile ofertei.

BetfairCota 22.00 este valabila doar pentru clientii noi

Pariază acum

Mecanismul promotiei

  1. Acceseaza pagina promotiei si inregistreaza un cont de pariuri online folosind codul promotional ZFBNBM
  2. Mergi in sectiunea Sportsbook si plasează primul tau pariu (simplu, pre-meci) pe victoria lui FCSB în partida de duminica, 11 martie 2018, ora 20:45
  3. Nu cauta cota 22.00 in oferta de pariuri. Nu o vei gasi! Pariul il vei plasa la cota normala insa iti va fi calculat la cota 22.00 promotionala
  4. Poti paria maxim 5 ron pe aceasta cota speciala, insa este suficient pentru a primi 110 RON daca FCSB invinge

Trebuie sa mai stii

  • Daca vei primi cei 110 RON, trebuie sa stii ca 5 ron ii vei avea direct in cont, bani reali, iar 105 RON ii primesti sub forma de FREEBET, pe care il poti paria pe orice eveniment doresti (cota minima 1.20) in maxim 30 de zile. Eventualul castig obtinut nu va include si miza (cei 105 ron), asa ca tine cont pe ce cota il plasezi!

Pariaza pe FCSB in cursa catre titlu