Cum deschid un cont si cum pariez online la Fortuna

Majoritatea agentiilor care pana acum actionau doar in mediul offline si-au deschis si pagini pentru pariuri online. Dintre toate acestea, una singura a reusit sa ne uimeasca si chiar sa ocupe un loc onorabil in topul celor mai bune agentii de pariuri online licentiate: Fortuna

In acest articol v-am pregatit mai multe informatii despre aceasta agentie si beneficiile ei:

1.Cum sa deschizi un cont la eFortuna:

Acceseaza linkul urmator: www.ponturi-bune.ro/casedepariuri/fortuna/ si apasa pe “INREGISTREAZA-TE”

efortuna1Dupa ce ai dat click, vei avea de parcurs 2 pasi simpli:

efortuna2

efortuna3

IMPORTANT: Folositi datele reale si aveti mare grija sa corespunda cu cele din buletin! In cazul in care gresiti, riscati sa nu puteti retrage eventualele castiguri!

Daca ai parcurs corect pasii, iti va aparea acest mesaj:

efortuna4

2.Cum beneficiem de bonusul de 50% la prima depunere

Bonusul acesta il veti primi cu totii. Prima depunere este automat creditata cu inca 50% bonus. Pentru acesta suma maxima care o puteti depune este de 300 RON, in cont intrand astfel inca 150, deci veti paria cu 450 RON.

3.Conditii de rulaj al bonusului

Mai toate agentiile au cerinte destul de ridicate: Cota minima este in jur de 1.80 si multe tipuri de pariuri sunt interzise.

La efortuna conditiile sunt minime!

Cotele trebuie sa fie mai mari sau egale de 1.50 si nu ai posibilitatea sa rulezi doar prin cateva pariuri, ci prin toate!

Da, ai auzit bine. Poti paria inclusiv pe handicap asiatic! Drept dovada va atasez aici un bilet jucat, acesta fiind castigator si trecut la rulaj!

efortuna5

Asadar, singura conditie este sa pariati pe cote de minim 1.50!

4.Verificarea contului

Pentru verificare mi-au fost cerute doar doua chestii: Poza la buletin si extras de cont bancar.

5.Retrageri

La acest capitol am ramas placut surprins, banii intrandu-mi in aproximativ 24 de ore, ceea ce nu am mai intalnit pana acum la alte agentii de pariuri online.

Interfata site-ului este una placuta iar pariurile live au o procesare destul de rapida. Pronosticurile oferite sunt variate, deci aveti multe optiuni atunci cand doriti sa plasati un bilet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Cota 10.00 pentru orice rezultat final al semifinalei Arsenal vs Chelsea Daca pariul plasat va fi necastigator primesti dublul mizei inapoi Miercuri, 24 ianuarie 2018, este programat returul semifinalei Cupei Carabao, in care se vor duela Arsenal si Chelsea, doua dintre c...
Pariaza pe echipele care vor castiga toate meciurile de acasa PSG are cota cea mai mica Majoritatea ligilor europene importante mai are de disputat aproximativ 15 etape pana la finalul campionatului. Sase sunt echipele din Europa care de la startul sezonului si...
Cota 6.00 pentru PSG in partida cu Guingamp din Cupa Frantei Parizienii au castigat ultimele partide directe la zero Miercuri, 24 ianuarie 2018, sunt programate 7 partide din saisprezecimile Cupei Frantei. Castigatoarea ultimelor 3 editii si actualul lider din...