Cum deschid un cont si cum pariez online la Fortuna

Majoritatea agentiilor care pana acum actionau doar in mediul offline si-au deschis si pagini pentru pariuri online. Dintre toate acestea, una singura a reusit sa ne uimeasca si chiar sa ocupe un loc onorabil in topul celor mai bune agentii de pariuri online licentiate: Fortuna

In acest articol v-am pregatit mai multe informatii despre aceasta agentie si beneficiile ei:

1.Cum sa deschizi un cont la eFortuna:

Acceseaza linkul urmator: www.ponturi-bune.ro/casedepariuri/fortuna/ si apasa pe “INREGISTREAZA-TE”

efortuna1Dupa ce ai dat click, vei avea de parcurs 2 pasi simpli:

efortuna2

efortuna3

IMPORTANT: Folositi datele reale si aveti mare grija sa corespunda cu cele din buletin! In cazul in care gresiti, riscati sa nu puteti retrage eventualele castiguri!

Daca ai parcurs corect pasii, iti va aparea acest mesaj:

efortuna4

2.Cum beneficiem de bonusul de 50% la prima depunere

Bonusul acesta il veti primi cu totii. Prima depunere este automat creditata cu inca 50% bonus. Pentru acesta suma maxima care o puteti depune este de 300 RON, in cont intrand astfel inca 150, deci veti paria cu 450 RON.

3.Conditii de rulaj al bonusului

Mai toate agentiile au cerinte destul de ridicate: Cota minima este in jur de 1.80 si multe tipuri de pariuri sunt interzise.

La efortuna conditiile sunt minime!

Cotele trebuie sa fie mai mari sau egale de 1.50 si nu ai posibilitatea sa rulezi doar prin cateva pariuri, ci prin toate!

Da, ai auzit bine. Poti paria inclusiv pe handicap asiatic! Drept dovada va atasez aici un bilet jucat, acesta fiind castigator si trecut la rulaj!

efortuna5

Asadar, singura conditie este sa pariati pe cote de minim 1.50!

4.Verificarea contului

Pentru verificare mi-au fost cerute doar doua chestii: Poza la buletin si extras de cont bancar.

5.Retrageri

La acest capitol am ramas placut surprins, banii intrandu-mi in aproximativ 24 de ore, ceea ce nu am mai intalnit pana acum la alte agentii de pariuri online.

Interfata site-ului este una placuta iar pariurile live au o procesare destul de rapida. Pronosticurile oferite sunt variate, deci aveti multe optiuni atunci cand doriti sa plasati un bilet.

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

AC Milan este cotata cu 10 contra ultimei clasate Benevento a stat pe ultimul loc intreg campionatul AC Milan vine dupa 4 remize, rezultate ce i-au pus capat sperantelor pentru un loc in Champions League. Acum “diavolii” au emotii si pentru un loc i...
Cota 9.00 pentru FCSB in deplasarea de la Constanta Viitorul Constanta vs FCSB se joaca sambata, 21 aprilie, ora 20:45 Drumul stelistilor spre un nou titlu in Liga I trece, in aceasta sambata, prin Constanta. Trupa antrenata de Nicolae Dica se afla in...
Pariaza la cota 8.00 pe Barcelona in finala Cupei Regelui Barcelona vs Sevilla - reeditarea finalei Copa Del Rey 2016 Castigatoare a ultimelor 3 editii din Cupa Regelui, FC Barcelona are toate sansele sa obtina cel de-al 4-lea trofeu consecutiv in finala ce...