Cota 50.00 pentru FCSB in partida de la Craiova

Statistic vorbind, stelistii pornesc cu prima sansa in meciul de pe ,,Noul Oblemenco'', insa CSU Craiova joaca foarte bine acasa, iar FCSB nu a aratat mai nimic in ultimele doua partide disputate.
Popular
Poti castiga 250 RON cu un pariu de doar 5 ron
Cota marita 50.00
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de FREEBET
Pariaza
CSU Craiova vs FCSB
May 14,2018
20:45

Luni, 14 mai, este programata intalnirea dintre CSU Craiova si FCSB, din cadrul penultimei etape a sezonului 2017-2018. Se anunta un meci foarte fierbinte deoarece oltenii incearca sa isi securizeze pozitia de Europa League, iar ,,ros-albastrii”, eliberati de stresul de a fi favoriti la titlu, pot recuceri fotoliul de lider in cazul unei victorii, coroborate cu un rezultat pozitiv al Astrei in partida cu CFR Cluj.

Cei care cred intr-un succes al stelistilor in partida de la Craiova pot paria la cota 50.00 pe acest lucru, daca isi deschid cont la agentia de pariuri online Betfair de pe unul din linkurile existente in cadrul acestui articol, folosind codul promotional ZFBNDF.

Maxim 5 ron pot fi utilizati pe cota speciala, promotia inlocuind oferta de bun venit. Pentru a beneficia de promotie trebuie sa pariezi in Sportsbook, la cota normala, maxim 5 ron pe victoria stelistilor in meciul de la Craiova. Pariul trebuie sa fie simplu, pre-meci si sa nu fie inchis cu Cash Out.

Daca FCSB invinge, tu vei primi cei 5 ron in bani reali plus un FREEBET in valoare de 245 RON pe care il poti transforma in bani reali extrem de simplu: trebuie pariat doar o data pe cota minim 1.20.

Pariaza