CSM Iasi - FCSB: cotele la pariuri


FCSB poate fi detronata din frunte

Vineri, incepand cu ora 20:45, CSM Iasi are dificila misiunea de a infrunta pe teren propriu liderul campionatului. Meciul dintre CSM Iasi si FCSB va incepe diseara, la ora 20:45, pe stadionul Emil Alexandrescu.

FCSB  avut un start mai greu de campionat, insa odata cu debutul grupelor cupelor europene a devenit de neinvins, in acest interval obtinand 10 victorii si 3 remize. In Liga I FCSB are 5 victorii din ultimele 6 partide. In deplasari nu merge insa foarte bine, din ultimele 5 astfel de meciuri din campionat obtinand doua victorii, doua remize, suferind o infrangere. De cealalta parte, CSM Iasi, aflata pe locul 9, a obtinut doua victorii, o remiza, suferind doua infrangeri in precedentele 5 meciuri de Liga I.

CSM Iasi – FCSB: cotele la pariuri (1X2)

Din cele 4 meciuri disputate in campionat in luna octombrie, FCSB a avut 3 victorii si o remiza, marcand nu mai putin de 16 goluri, primind doua. In schimb, in primul meci din noiembrie a avut ceva emotii in a o invinge pe teren propriu pe Concordia Chiajna, scor 2-1. In ceea ce-i priveste pe ieseni, acestia au fost invinsi cu greu in deplasarea din ultima etapa de CFR Cluj, scor 0-1. In precedenta partida de pe propriul teren, CSM Iasi o invingea pe Concordia Chiajna cu 3-1. Din cele 10 intalniri directe din Liga I cu Iasi ca gazda, aceasta a obtinut doua victorii, 3 remize, suferind 5 infrangeri. In ultimele 4 asemenea intalniri, iesenii au marcat un singur gol.

O victorie ar duce-o pe FCSB la 4 puncte in fata lui CFR Cluj, care are o deplasare destul de grea in aceasta runda. De cealalta parte, CSM Iasi ar egala-o la puncte pe Dinamo, ocupanta locului 7, daca ar invinge-o azi pe FCSB.