Cotele marite iti aduc bani cash la El Clasico


Cotele marite iti aduc bani cash la El Clasico

Casele de pariuri se intrec in promotii care de care mai tentante pentru duelul dintre Real Madrid si Barcelona, primul loc in top, in opinia noastra, ocupandu-l 888sport.

Aceasta ofera cota 7.00 pentru o victorie a celor de la Real Madrid sau cota 10.0 pentru una a Barcelonei. Eligibili la promotie sunt doar cei care se vor inregistra la 888sport pana la startul meciului (duminica, 21:45) sau care s-au inregistrat in ultimele 7 zile. Daca vei participa la promotie vei putea lua in continuare bonusul de bun venit de maxim 1 000 lei.

Cotele marite iti aduc bani cash la El Clasico

Cotele marite iti aduc bani cash la El Clasico daca vei respecta cerintele

Pentru a beneficia de aceste cote marite nu trebuie decat sa plasezi un pariu pre-live pe victoria lui Real Madrid sau a Barcelonei, dar si sa apesi butonul ”Profit Boost”, pe care il gasesti sub biletul de pariuri. Miza maxima care se califica pentru aceste cote este 50 lei, lucru care inseamna ca vei obtine maxim  350 lei daca pariezi pe victoria ”galacticilor”, iar acestia vor castiga sau 500 lei daca pui un pariu pe victoria Barcelonei si aceasta va triumfa.Castigul il vei primi in maxim 72 ore de la incheierea partidei.

Pontul nostru

In ultima vreme, Real Madrid a realizat partide destul de solide pe teren propriu in campionat, cu mici sincope, in vreme ce Barcelona nu a stralucit in deplasari. Astfel, am inclina spre o victorie a gazdelor in meciul de maine seara. Asta mai ales fiindca Real Madrid are moralul ridicat dupa ce a trecut de Bayern Munchen in sferturile Champions League, in vreme ce Barcelona a fost eliminata de Juventus, dupa doua jocuri destul de proaste.

Cotele marite iti aduc bani cash la El Clasico

De ce este cea mai buna promotie?

Spuneam la inceputul articolului ca aceasta promotie o plasam pe locul 1 in top si asta deoarece eventualul castig pe care il vei obtine va fi sub forma de cash, netrebuind rulat. De altfel, 888sport ofera ocazia utilizatorilor noi sa castige la cote marite pe diverse meciuri tari timp de 7 zile de la inregistrare.

Cum obtin cotele marite?

  1. Inregistreaza-te la 888sport
  2. Efectueaza un depozit
  3. Pariu
  4. La Liga (Popular)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe victoria lui Real Madrid sau pe cea a Barcelonei
  6. Apasa butonul ”Price Boost” de sub biletul de pariu
  7. In cazul in care pariul este castigator, banii vor fi rambursati cash, fara cerinte de rulaj

Inregistreaza-te acum