Cota 70.00 pentru un gol marcat in Uruguay vs Franta

Vineri, 6 iulie, cu incepere de la ora 17:00, Uruguay intalneste Franta in primul sfert de finala al Campionatului Mondial de Fotbal, editia 2018. Uruguay vine dupa 7 victorii consecutive in care nu a primit decat un gol, cel din optimi contra Portugaliei, iar Franta este neinvinsa de 8 meciuri (6 victorii si 2 egaluri).
Nou
Pariezi un leu si incasezi 70 RON daca se inscrie minim un gol in meciul Uruguay vs Franta
Cota speciala 70.00
Miza maxima 1 ron
Castig sub forma de Bani Reali
Pariaza
Uruguay vs Franta
July 06,2018
17:00

Uruguay vs Franta este o ocazie unica pentru un duel cat se poate de interesant intre Diego Godin, capitanul sud-americanilor, si starul francez Antoine Griezmann, colegi la echipa de club, Atletico Madrid. Ca pariori, ne dorim ca atacantul francez sa inscrie un gol in timpul regulamentar de joc al partidei de vineri. De ce? Pentru ca la agentia de pariuri online Circus putem paria pe minim un gol marcat in Uruguay vs Franta la COTA 70.00.

Vestea proasta este ca putem paria doar 1 RON pe cota speciala, insa vestea buna e ca cei 70 RON ce urmeaza sa-i incasam (daca se marcheaza cel putin o data) sunt BANI REALI.

Pentru a beneficia de cota 70.00 trebuie sa accesati sectiunea SPORTURI->SUPERCOTE. Daca ai un bonus activ, castigul va fi sub forma de BONUS. Poti accesa o astfel de oferta doar o singura data, dupa ce ai efectuat prima depunere.

Sansele sa vedem goluri in meci sunt destul de mari daca tinem cont de faptul ca ambele formatii au marcat de 7 ori pana acum iar pe teren vor evolua staruri ca Mbappe, Griezmann, Giroud, Suarez sau Cavani (incert in acest moment).

Pariaza