Cota 60.00 pentru Anglia in semifinala cu Croatia

Miercuri, 11 iulie, cu incepere de la ora 21:00, iubitorii fotbalului vor fi cu ochii pe cea de-a doua semifinala a Cupei Mondiale, in care se vor intalni Anglia si Croatia.
anglia vs croatia
Popular
Pariaza 5 ron pe Anglia si poti incasa 300 RON - doar daca respecti pasii promotiei
Cota marita 60.00
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de FREEBET
Cod promotional ZFBNEU
PARIAZA
Anglia vs Croatia
July 11,2018
21:00

La 52 de ani de la cucerirea singurului titlu de campioana a lumii, Anglia este hotarata sa duca trofeul acasa. Kane and co. au castigat primele meciuri din grupa, pierzand doar cu Belgia, in cea de-a treia partida englezii folosind rezervele. In optimi au trecut de Columbia, dupa penaltyuri (au fost egalati in ultimul minut de joc) iar in sferturi au invins lejer Suedia (2-0). De cealalta parte, Croatia a aratat foarte bine in grupe, insa a avut nevoie de penaltyuri atat in optimi, cu Danemarca, cat si in sferturi, cu Rusia, doua formatii mai modeste decat Anglia. Ca atare, valoarea si prospetimea inclina balanta in favoarea Angliei, a carei cota pentru victorie este de aproximativ 2.40 la casele de pariuri online.

Daca inca nu ai cont la agentia de pariuri online Betfair, este momentul sa iti deschizi! Inregistreaza un cont de pariuri folosind codul promotional ZFBNEU si beneficiezi de cota speciala 60.00 pentru victoria Angliei in semifinalele CM 2018!

Pasii promotiei

Dupa ce ai deschis cont, plaseaza primul tau pariu simplu, pre-meci, la cota afisata in Sportsbook, pe victoria Angliei in meciul cu Croatia (in primele 90 minute)!

Poti paria orice suma, insa suma maxima eligibila pentru oferta este 5 ron. Daca Anglia castiga vei primi miza in bani reali plus 295 RON FREEBET in maxim 24 de ore. FREEBETUL primit il poti transforma in bani reali extrem de simplu: trebuie sa il pariezi doar o data, pe cote de minim 1.20, in maxim 30 de zile de la acordare. In urma parierii poti incasa doar profitul (castig minus miza).

PARIAZA