Tu ce alegi? COTA 60.00 Belgia sau COTA 70.00 Anglia?

Sambata, 14 iulie 2018, se desfasoara penultimul meci al Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia. Protagoniste finalei mici sunt Belgia si Anglia, doua formatii ce au debutat in aceeasi grupa G, alaturi de Panama si Tunisia.
Popular
Incaseaza minim 300 ron cu doar 5 ron mizati!
Cote speciale 60.00 pentru Belgia / 70.00 pentru Anglia
Cod promotional ZFBNEV
Castig sub forma de FREEBET
Pariaza
Belgia vs Anglia
July 14,2018
17:00

Asa cum era de asteptat, cele doua protagoniste ale meciului de sambata au invins fara probleme Tunisia si Panama, fiind deja calificate inaintea celui de-al treilea meci din grupa. Drept pentru care englezii au jucat fara cativa titulari, reusind sa piarda onorabil si sa evite astfel Brazilia in optimi.

Lupta pentru medalia de bronz dintre Belgia si Anglia este numita ,,finala mica”, insa cotele oferite de Betfair cu prilejul acestui meci sunt cat se poate de mari: 60.00 pentru Belgia si 70.00 pentru Anglia (valabile pentru rezultat in primele 90 de minute).

Cum pariezi la cotele speciale

  1. Deschide cont la Betfair de pe unul din linkurile speciale existente pe aceasta pagina, folosind codul promotional ZFBNEV!
  2. Pariaza in Sportsbook pe favorita ta! Pentru a fi eligibil pariul trebuie sa fie primul plasat, pre-meci, pe bilet simplu, la cota normala afisata pe site. Nu il inchide cu CashOut – vei pierde promotia!
  3. Poti paria cat doresti, insa doar 5 ron sunt eligibili pentru cotele speciale

Daca esti inspirat, vei primi 300 ron/350 ron la finalul meciului. Miza in bani reali si restul castigului sub forma de FREEBET in 24 de ore. Il poti transforma in bani ce pot fi retrasi daca il pariezi o singura data pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20. Ai 30 de zile la dispozitie. Tine cont ca vei incasa doar profitul daca pariul cu freebet este castigator.

Oferta nu se poate cumula cu pachetul de bun venit.

Pariaza