Cota 30.00 pentru minim un gol inscris in meciul Uruguay vs Portugalia

,,Stadionul Olimpic'' din Soci gazduieste sambata, cu incepere de la ora 21:00, cea de-a doua partida din optimile de finala ale Cupei Mondiale. Meciul dintre reprezentativa Uruguayului si cea a Portugaliei se anunta a fi unul foarte echilibrat.
cota marita uruguay portugalia
Nou
Incasezi 150 ron daca se inscrie cel putin un gol in meciul de sambata!
Cota marita 30.00
Cod promotional ZFBNEM
Castig sub forma de FREEBET
Pariaza
Uruguay vs Portugalia
June 30,2018
21:00

Cavani, Suarez and co. au terminat pe locul 1 in Grupa A, acumuland 9 puncte, fara sa primeasca niciun gol. E drept, adversarele sud-americanilor au fost destul de modeste: Arabia Saudita, Egipt si Rusia.

De cealalta parte, Campioana Europei s-a clasat pe pozitia secunda in Grupa B, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 1, Spania. Cele doua reprezentante ale Peninsulei Iberice au incheiat la egalitate primul meci, scor 3-3, Ronaldo reusind sa inscrie toate cele 3 goluri. In meciul urmator portughezii au trecut cu 1-0 de Maroc, pentru ca in ultima partida se termine din nou la egalitate, 1-1 cu Iran.

Daca luam in considerare faptul ca atat Uruguay, cat si Portugalia, au inscris in fiecare din cele 3 meciuri disputate la CM 2018, e clar ca merita sa incercam promotia casei de pariuri online Betfair – COTA 30.00 pentru minim un gol marcat in meciul dintre Uruguay si Portugalia.

De cota speciala beneficiaza doar cei care isi deschid cont de pe linkurile din aceasta pagina, folosind codul promotional ZFBNEM la inregistrare, iar apoi merg in sectiunea SPORTSBOOK si plaseaza un bilet simplu, pre-meci, maxim 5 ron, pe selectia ,,peste 0.5 goluri in meci”.

Daca se inscrie, cei 5 ron pariati iti vor aduce 150 ron in cont (aproximativ 6 ron bani reali si 144 ron FREEBET). Bonusul trebuie pariat o singura data, pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20. Oferta o inlocuieste pe cea de bun venit.

Pariaza