Cota 40.00 pentru victoria Spaniei in meciul cu Rusia

Prima zi a lunii iulie poate insemna sfarsitul drumului la Cupa Mondiala pentru tara gazda. Pentru a ajunge in sferturi Rusia trebuie sa treaca de Spania, misiune destul de greu de realizat. Meciul urmeaza sa se dispute pe Luzhniki Arena din Mosocva, duminica, 1 iulie, de la ora 17:00.
Popular
Afla cum poti incasa 200 RON daca Spania invinge Rusia!
Cota marita 40.00
Cod promotional ZFBNEN
Castig sub forma de FREEBET
Pariaza
Spania vs Rusia
July 01,2018
17:00

Spania a terminat pe locul 1 Grupa B, acumuland 5 puncte in meciurile cu Portugalia (3-3), Iran (1-0) si Maroc (2-2), insa nu a reusit sa impresioneze prea tare in aceasta faza. De cealalta parte, Rusia a invins cu 5-0 Arabia Saudita in meciul de deschidere si cu 3-1 Egipt in cel de-al doilea meci, pentru a fi invinsa cu 3-0 de Uruguay, in ultimul meci din grupa. Este greu de estimat potentialul echipei gazda in conditiile in care au invins doua din cele mai slabe reprezentative calificate la acest mondial si au pierdut impotriva Uruguayului intr-un meci in care ambele erau deja calificate. Totusi, casele de pariuri o vad favorita clara pe Spania in aceasta partida, creditand-o cu cota 1.60.

COTA 40.00 pentru Spania – oferta agentiei de pariuri online Betfair pentru clientii noi

Daca vrei sa pariezi pe Spania si nu ai cont la Betfair, deschide unul de pe acest link, folosind codul promotional ZFBNEN si plaseaza un prim pariu simplu, pre-meci, pe victoria Spaniei in meciul cu Rusia, la cota afisata in Sportsbook (1.60).

Pariul trebuie plasat pe victorie Spania in primele 90 de minute si nu trebuie inchis cu CashOut. Poti paria cat vrei, insa maxim 5 ron pot beneficia de cota 40.00. Daca pariul este castigator, incasezi 200 RON (8 ron bani reali din cota reala plus 192 RON FREEBET in maxim 72 de ore).

Cum rulezi FREEBETUL: trebuie pariat o singura data pe cota minim 1.20, in 30 de zile de la acordare. Nu uita ca un pariu castigator plasat cu FREEBET iti aduce in cont doar castigul.

Oferta nu se cumuleaza cu cea de bun venit!

Pariaza