Cota 30.00 pentru un gol marcat in Portugalia vs Spania

In cazul in care nu ai un cont la Betfair, iti poti deschide unul astazi! Beneficiezi de cota 30.00 pentru minim un gol marcat in Portugalia vs Spania, primul meci tare de la Mondial
Popular
Incaseaza 150 ron cu un pariu de doar 5 ron!
Cota marita 30.00
Miza maxima 5 RON
Castig sub forma de FREEBET
Pariaza
Portugalia vs Spania
June 15,2018
21:00

Rusia a demolat Arabia Saudita in primul meci al Campionatului Mondial, castigand cu 5-0, la capatul unui meci in care gazdele au ramas fara starul Alan Dzagoev, accidentat destul de grav in prima parte a meciului. In cea de-a doua zi sunt programate meciurile Uruguay vs Egipt, Maroc vs Iran si Portugalia vs Spania. Evident, duelul iberic este capul de afis al acestui inceput de Mondial, iar tu poti incasa 150 ron foarte simplu pariind pe acest meci.

Deschide cont la Betfair, folosind codul promoţional ZFBNDR, pariaza in Sportsbook ca se inscrie minim un gol in meciul Portugalia vs Spania (maxim 5 ron, pariu simplu, pre-meci) si vei beneficia de cota promotionala 30.00, chiar daca nu vei vedea aceasta cota in oferta de pariere.

Poti paria mai mult, insa doar 5 ron pot fi utilizati pe cota marita. Daca alegi sa inchizi pariul promotional cu CashOut pierzi promotia

Daca se inscrie minim un gol in meci, vei primi 5.50 ron bani reali si 144.5 ron FREEBET in maxim 24 de ore. Il poti transforma in bani reali daca il plasezi o singura data pe cota minim 1.20, in maxim 30 de zile.

Pariaza