Cota 30.00 pentru minim un gol inscris in meciul Franta vs Danemarca

Danemarca are nevoie de cel putin un punct in partida cu Franta pentru a-si asigura calificarea in optimile Cupei Mondiale, iar misiunea nu pare prea dificila deoarece francezii sunt deja calificati.
Popular
Afla cum poti incasa 200 ron daca se inscrie in meciul Franta vs Danemarca!
Cota marita 30.00
Cod promotional ZFBNEI
Castig sub forma de FREEBET
PARIAZA
Franta vs Danemarca
June 26,2018
17:00

Marti, 26 iunie, sunt programate ultimele doua partide din Grupa C. Aflata pe primul loc, cu 6 puncte, Franta este deja calificata si probabil isi va menaja titularii in meciul cu Danemarca (locul 2 in grupa), echipa ce are nevoie de minim un punct in acest meci, pentru a-si asigura calificarea. In aceste conditii, este destul de probabil sa vedem minim un gol marcat in meci, selectie ce beneficiaza de cota 30.00 la Betfair in loc de 1.06. Oferta este disponibila doar clientilor noi!

Daca vrei sa beneficiezi de cota 30.00 in loc de 1.06 :

  1. Deschide cont la Betfair de pe acest link, utilizand codul promotional ZFBNEI
  2. Plaseaza un pariu pe selectia ,,peste 0.5 goluri in meci” la partida Franta vs Danemarca. Pariul sa fie simplu, pre-meci, cu bani reali, la cota normala afisata in Sportsbook (maxim 5 ron)
  • Daca se inscrie in meci, primesti 150 ron astfel: bani reali din cota normala plus FREEBET in maxim 24 de ore
  • Freebetul poate fi transformat foarte usor in bani reali: trebuie pariat o singura data pe cota 1.20+, in maxim 30 de zile
  • Oferta o inlocuieste pe cea de bun venit

 

PARIAZA