Cota 40.00 pentru Spania in meciul cu Maroc

Grupa B este una in care lucrurile nu sunt deloc simple. Spania si Portugalia ocupa primele doua locuri cu cate 4 puncte, fiind la egalitate perfecta, Iran este pe 3 cu 3 puncte iar Maroc, cu 0 puncte, este deja cu gandul acasa. Portugalia si Iran se vor duela ,, cu calificarea pe masa'' in ultima partida, in timp ce spaniolii au o misiune destul de usoara pentru a castiga grupa.
cota marita spania maroc
Popular
Pariaza 5 ron pe Spania in meciul cu Maroc si poti incasa 200 ron!
Cota marita 40.00
Cod promotional ZFBNEG
Castig sub forma de FREEBET
Pariaza
Spania vs Maroc
June 25,2018
21:00

In ultimul meci din Grupa, Spania intalneste luni seara Maroc, formatie ce a pierdut ambele meciuri jucate cu acelasi scor, 1-0. Asadar, e lesne de inteles care va fi castigatoarea meciului, mai ales ca spaniolii doresc sa incheie grupa pe locul 1 si au cam ramas datori suporterilor dupa primele doua partide. Desigur cota pentru victoria spaniolilor este de doar 1.35 insa poti paria la cota 40.00 pe acest deznodamant daca nu ai cont la Betfair.

Deschide cont Betfair de pe acest link folosind codul promo ZFBNEG si plaseaza un pariu pe victoria Spaniei in Sportsbook (simplu, pre-meci, la cota afisata 1.35, maxim 5 ron pot fi folositi pe cota speciala). Daca Spania invinge, vei primi bani reali din cota reala si un FREEBET in valoare de aproximativ 193 RON in maxim 24 de ore.

Pentru a fi transformat in bani reali, FREEBET-ul primit trebuie pariat in maxim 30 de zile pe orice eveniment sportiv cotat cu minim 1.20.

Oferta o inlocuieste pe cea de bun venit.

 

Pariaza