Cota 35.00 pentru Anglia in meciul cu Panama

Pariaza 5 ron pe Anglia si poti incasa 175 RON! In Grupa G Belgia (6 puncte) este deja calificata iar Anglia (3p) isi poate asigura lejer calificarea in meciul cu debutanta Panama. Dupa cum era de asteptat, nici Tunisia nici Panama nu au obtinut vreun punct pana acum.
Popular
Pot accesa oferta doar clientii noi
Cota marita 35.00
Cod promotional ZFBNEE
Castig sub forma de FREEBET
PARIAZA
Anglia vs Panama
June 24,2018
15:00

Dupa victoria impotriva Tunisiei, obtinuta in ultimul minut de joc, Anglia intalneste duminica, de la ora 15:00, debutanta Panama, care a fost invinsa de Belgia cu 3-0 in primul meci din grupa G, una dintre putinele in care lucrurile sunt ca si rezolvate. Se anunta o victorie lejera a britanicilor, pe care poti paria la cota 35.00 daca iti deschizi cont la Betfair si urmezi instructiunile de mai jos.

Acceseaza urmatorul link si deschide cont la Betfair, introducand codul promotional ZFBNEE. Pariaza apoi pe victoria Angliei in meciul cu Panama. Pariul tau trebuie sa fie plasat simplu, pre-meci, in Sportsbook, la cota normala (1.23). Maxim 5 ron din miza iti vor fi calculati la cota 35.00, ceea ce iti va aduce in cont, daca englezii se impun, un FREEBET de aproximativ 169 ron. Pentru a-l transforma in bani REALI, este suficient sa il pariezi o singura data (cota 1.20+) in maxim 30 de zile.

Oferta nu se cumuleaza cu cea de bun venit.

PARIAZA