Cote marite la victorie in finala Campionatului Mondial

Franta porneste favorita diseara, in finala Campionatului Mondial contra Croatiei, insa avand in vedere ca vorbim despre ultimul act al celui mai turneu inter-tari, lucrurile pot fi imprevizibile.
FRA-CRO
Excelent
Nu ai nevoie de o miza mare pentru a castiga mult
Miza maxima 5 RON
Castig maxim 400 RON
Recompensa sub forma de Freebet
Pariaza

Cu toate astea, cu siguranta foarte multi microbisti vor plasa pariuri la acest meci. Daca te numeri printre ei, afla ca la casa de pariuri Betfair poti miza pe cote mult marite atat pentru victoria Frantei, cat si pentru cea a Croatiei in timp regulamentar. Este vorba despre cota 50.0 pentru succesul “cocosilor galici” si 80.0 pentru cel al croatilor. La cotele marite esti eligibil daca te vei inregistra la Betfair utilizand codul ZFBNEW. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live din piata Sportsbook pe succesul Frantei sau al Croatiei in timp regulamentar.

Cel mult 5 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, asta insemnand ca daca Franta va invinge in 90 minute vei obtine 250 lei, iar in cazul in care Croatia va face asta vei lua 400 lei. Daca vei plasa o miza mai mare, diferenta se va calcula la cota de pe site. Astfel, miza va fi rambursata cash instant, in vreme ce restul il vei primi sub forma de freebet in cel mult 24 ore. In termen de 30 zile trebuie plasat freebetul de pe piata Sportsbook pe un pariu cu o cota minima de 1.2, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Cum obtin cota marita?

  1. Inregistreaza-te la Betfair pana duminica, ora 18:00, folosind codul ZFBNEW
  2. Efectueaza un depozit
  3. Sportsbook
  4. Franta – Croatia (Linkuri rapide)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe succesul Frantei sau al Croatiei in timp regulamentar
Pariaza