Pariuri online

Cote marite la pariuri Villarreal vs Manchester United 26-5-2021

La mijlocul saptamanii se joaca finala Europa League 2021 care ne poate aduce premii de pana la 850 RON sub forma de pariuri gratuite. 888sport Romania a lansat cote marite la pariuri Villarreal vs Manchester United, alege echipa favorita si pariaza pe cotele marite.


Villarreal a incheiat sezonul in La Liga cu o infrangere, 1-2 pe terenul celor de la Real Madrid. Dupa 37 etape “sub-marinul” a incheiat pe locul 7, cu 15 victorii, 13 egaluri si 10 infrangeri. A prins un loc in Conference League dar daca ar castiga finala UEL ar ajunge automat in grupele UCL din sezonul viitor.

Manchester United a avut un final de sezon destul de incarcat si a inregistrat mai multe rezultate negative. In ultimele 4 runde din Premier League “diavolii” au bifat o singura victorie, 2 infrangeri si o remiza. In ciuda ultimelor rezultate mai slabe, United a terminat pe locul 2, sub rivala din oras, City.

Daca analizam cotele la pariuri Villarreal vs Manchester United vedem ca bookmakerii o dau mare favorita pe echipa din Anglia.

Pare un meci la prima vedere accesibil pentru Manchester United, care are totusi un lot mult mai valoros fata de Villarreal. Spaniolii joaca fara presiune, adica pornesc cu prima sansa si nu au nimic de pierdut, deci au de partea lor elementul surpriza.

Deschide cont la 888sport Romania si poti juca pe victorie Villarreal la cota marita 34 sau pe victorie Manchester United la cota marita 10. Miza acceptata pentru aceasta promotie este de 25 RON iar castigul generat de pana la 850 RON este creditat ca FREEBET.

Cote marite la pariuri Villarreal vs Manchester United 26-5-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu 25 RON miza pe 1 solist sau 2 solist in Villarreal vs. United de miercuri
  4. Daca selectia este castigatoare, vei incasa 850/250 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.