Pariuri online

Cote marite la pariuri Valladolid vs Atletico Madrid 22-5-2021

888sport Romania ne aduce cote marite la pariuri Valladolid vs Atletico Madrid din 22-5-2021 prin care putem castiga pana la 1675 RON ca freebet. Alege echipa favorita si pariaza cu 25 RON pe cotele mult marite. Oferta se adreseaza exclusiv clientilor noi.


Valladolid vine dupa 3 infrangeri consecutive in La Liga, cu Real Sociedad, Villarreal si Valencia, partide in care a incasat nu mai putin de 9 goluri. E drept ca au fost totusi adversari puternici care sunt greu de invins de orice echipa din prima liga spaniola.

Atletico Madrid are 3 victorii in ultimele 4 etape si se indreapta spre un nou titlu, mai are nevoie de o victorie in ultima etapa pentru a fi 100% sigura ca ramane pe primul loc. Un mic semn de ingrijorare este faptul ca Atletico a castigat doar un meci din ultimele 6 deplasari din campionat.

La pariuri Valladolid vs Atletico Madrid evident ca formatia vizitatoare este cotata cu prima sansa, doar printr-o minune Valladolid poate obtine victoria.

Este un meci care pare sa aiba un sigur rezultat posibil, si anume victoria lui Atletico Madrid. Orice alt rezultat colaborat cu o victorie a lui Real Madrid, poate duce la ratarea titlului pentru Atletico Madrid, ceea ce ar fi un esec colosal tinand cont de faptul ca Atletico a condus o buna parte campionatul.

Daca te inscrii la 888sport Romania poti juca pe victorie Valladolid la cota uriasa de 67 sau pe victorie Atletico Madrid la cota marita 7. Oferta este dedicata doar pentru clientii noi iar miza admisa este de 25 RON. Castigul maxim de pana la 1675 RON este creditat sub forma de FREEBET.

Cote marite la pariuri Valladolid vs Atletico Madrid 22-5-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul tau pariu cu 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in Valladolid – Atletico de sambata
  4. Daca pariul tau este castigator vei incasa 1675/175 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.