Pariuri online

Cote marite la pariuri Ucraina vs Anglia 3-7-2021

Profita chiar acum de cotele marite la pariuri Ucraina vs Anglia din 3-7-2021 - faza sferturilor de la Campionatul European de Fotbal. Oferta este adusa de 888sport Romania clientilor noi care nu au cont. Puteti castiga pana la 1675 RON daca pariul vostru este castigator.


Ucraina s-a calificat la limita in faza eliminatorie de la Euro 2020. A terminat grupa cu doar 3 puncte obtinute dupa victoria in fata Macedoniei de Nord (2-1). A pierdut cu Austria si Olanda. Ucraina a devenit astfel prima formatie care se califica in faza eliminatorie de la un Campionat European cu doar 3 puncte obtinute.

Anglia a pornit ca mare favorita la castigarea acestei editii si pana acum a confirmat, cel putin ca rezultate, daca nu ca joc. In faza grupelor englezii au bifat 2 victorii si o remiza, dar fara sa impresioneze. La ultima disputa, in optimi, cu Germania, jocul Angliei a aratat mai bine si dupa asa victorie, moralul este unul foarte bun.

Cotele la pariuri Ucraina vs Anglia o dau ca mare favorita pe formatia din Regatul Unit. Este practic cel mai dezechilibrat meci din faza sferturilor Euro 2020.

Chiar daca toata lumea o vede mare favorita pe Anglia trebuie sa fim precauti sa alegem inspirat pariul la acest meci care pana la urma este unul de care pe care, decisiv, orice se poate intampla. Ca Ucraina sa produca surpriza nu este nevoie doar de un joc impecabil al ucrainielor, dar si de un joc foarte slab facut de englezi.

Daca nu ai cont pe 888sport Romania te poti inscrie acum pentru a beneficia de cotele marite: joaca pe victorie Ucraina la cota mult marita 67 sau pe victorie Anglia la cota speciala 7. Oferta este adresata doar clientilor noi din Romania care fac un prim depozit de 50 RON.

Cote marite la pariuri Ucraina vs Anglia 3-7-2021

  1. Deschide un cont nou la 88sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de 50 RON sau mai mult
  3. Plaseaza primul tau pariu cu 25 RON pe 1 solist/2 solist la Ucraina – Anglia
  4. Daca pariul tau este castigat, vei incasa 1675/175 RON ca freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.