Pariuri online

Cote marite la pariuri Sevilla vs Dortmund 17-2-2021

Miercuri avem alte 2 partide in UEFA Champions League iar la 888sport avem cote marite la pariuri Sevilla vs Dortmund. Este un meci echilibrat care poate sa ne aduca multe goluri tinand cont ca se intalnesc doua formatii ofensive din Spania respectiv Germania. Profita de aceasta oferta pentru a incasa pana la 425 RON freebet.


Sevilla traverseaza o forma excelenta, are 8 victorii la rand in toate competitiile si ocupa locul 4 in La Liga dupa 22 de etape. Andaluzii se descurca foarte bine in aparare si primesc putine goluri, au primit doar 16 goluri in acest campionat, au a doua cea mai buna aparare dupa Atletico Madrid.

Dortmund si-a dezamagit fanii in ultima perioada, pentru ca a pierdut multe puncte importante si a iesit din lupta pentru titlu. Dupa 21 de etape disputate, Borussia Dortmund se afla abia pe locul 6, cu o singura victorie in ultimele 5 etape din Bundesliga. Daca nu isi revin rapid “galbenii” risca sa nu prinda nici top 4.

La pariuri Sevilla vs Dortmund formatia gazda este usor favorita dar bookmakerii se asteapta la o confruntare echilibrata cu goluri de ambele parti.

Este destul de evident ca echipa mai buna in acest moment pare a fi Sevilla, care oricum ne-a obisnuit cu multe rezultate bune la nivel european. Dortmund are forta in ofensiva in special prin Haaland, dar probleme nemtilor vin din defensiva.

Deschide un cont nou de pariuri 888sport si pariaza pe victorie Sevilla la cota marita 13 sau pe victorie Dortmund la cota marita 17. Oferta de cote marite se adreseaza exclusiv clientilor noi, puteti miza 25 RON iar castigul generat de pana la 425 RON sub forma de FREEBET.

Cote marite la pariuri Sevilla vs Dortmund 17-2-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Plaseaza un prim pariu de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in Sevilla – Dortmund la cotele afisate
  4. Daca pariul tau este castigator, vei incasa 325/425 RON sub forma de pariu gratuit

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.