Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote marite la pariuri Romania vs Macedonia de Nord 25-3-2021

Nota utilizatori: Evaluare

Cote marite la pariuri Romania vs Macedonia de Nord 25-3-2021

Selectionata Romaniei debuteaza joi in preliminariile pentru Cupa Mondiala 2022, intr-o partida relatic accesibila cu Macedonia. Nu rata cele mai mari cote la pariuri Romania vs Macedonia de Nord din 25-3-2021. Pariaza pe cotele speciale 1x2 si poti castiga pana la 1025 RON.
Prezentarea ofertei
Cota marita Romania 8
Cota marita Macedonia 41
Miza 25 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi

Romania nu a avut cel mai bun parcurs sub comanda lui Mirel Radoi, dar sa nu uitam ca el a preluat nationala intr-un moment destul de dificil, nu a mai reusit sa califice echipa la Euro 2020. Nici in Liga Natiunilor „tricolorii” nu au avut rezultate prea bune, au incheiat pe locul 3 din 4 o grupa din care au mai facut parte Austria, Norvegia si Irlanda de Nord.

Despre Macedonia de Nord avem cuvinte de lauda, pentru ca a reusit sa obtina rezultate foarte bune, pentru o nationala atat de mica. De exemplu in Liga Natiunilor a reusit sa termine pe locul secund o grupa din care au mai facut parte Armenia, Georgia si Estonia. Evident ca aceste rezultate sunt bune la nivelul cel mai de jos, nu putem totusi sa comparam cu alte nationale medii din Europa.

La pariuri Romania vs Macedonia de Nord nu exista dubii din partea specialistilor, echipa noastra nationala este mare favorita sa ia cele 3 puncte.

Chiar daca nu ne place mereu cum joaca selectionata Romaniei de fotbal, trebuie sa vedem lucrurile cat mai obiectiv sa nu gandim mereu cu sufletul. Cand e un meci greu trebuie sa o spunem daca e cazul. Cu Macedonia de Nord nu este un meci greu, avem toate sansele sa obtine o victorie, jucam acasa, suntem odihniti si avem cativa jucatori intr-o forma foarte buna.

Daca vrei sa profiti de cotele marite la 1×2 in acest eveniment trebuie sa faci un cont pe 888Sport Romania. Poti juca pe victorie Romania la cota marita 8 sau pe victorie Macedonia de Nord la cota marita 41. Nu poti miza mai mult de 25 RON iar castigul generat va fi acordat ca FREEBET.

Cote marite la pariuri Romania vs Macedonia de Nord 25-3-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu pe 1 solist sau 2 solist in Romania – Macedonia cu o miza de 25 RON
  4. Daca pariul tau este castigat vei incasa 200/1025 RON
Pariaza pe cotele marite!

Recenzii pentru Cote marite la pariuri Romania vs Macedonia de Nord 25-3-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more