Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Cote marite la pariuri Romania vs Germania 28-3-2021

Nota utilizatori: Evaluare

Cote marite la pariuri Romania vs Germania 28-3-2021

Duminica avem un meci extrem de greu in calificarile pentru Cupa Mondiala, selectionata noastra joaca pe teren propriu cu Germania. La 888sport clientii noi au parte de o oferta extrem de buna de cote marite la pariuri Romania vs Germania 28-3-2021. Putem castiga pana la 1400 RON sub forma de freebet.
Prezentarea ofertei
Cota marita Romania 56
Cota marita Germania 7
Miza 25 RON
Castig sub forma de Freebet
Oferta pentru Clientii noi

Romania a inceput perfect campania de calificare la Cupa Mondiala. A castigat cu 3-2 partida cu Macedonia de Nord, nu a fost insa o victorie lipsita de emotii. Desi „tricolorii” au condus cu 2-0 pana in minutul 80′, oaspetii ne-au egalat in doar 2 minute si am tremurat serios pentru a obtine cele 3 puncte. Intrat in repriza a 2-a, Ianis Hagi a reusit golul victorie dupa o faza foarte frumoasa.

Germania nu a avut absolut nicio emotie in partida de debut cu Islanda, a castigat cu 3-0 si s-a instalat deja pe prima pozitie a grupei, acolo unde isi propune sa ramana pana la final. Inca din primele 10 minute nemtii au reusit sa conduca cu 2-0 pe Islanda si si-au facut astfel misiunea foarte usoara in a obtine cele 3 puncte.

Ne era dor de un duel Romania vs Germania care nu a mai avut loc de foarte mult timp, in 2007 cele doua nationale jucau o partida amicala, care era castigata cu 3-1 de Germania.

Avem sanse foarte mici sa obtinem ceva din aceasta partida, e drept ca in fotbal s-au vazut surprize, nu este imposibil, dar tinand cont de miza partidei, de faptul ca se joaca o calificare la Mondiale, nemtii nu isi vor permite nici macar un egal pe Arena Nationala din Bucuresti. Daca vezi o surpriza sau vrei sa mizezi pe favorita,  noi avem pentru tine cote marite la pariuri prin 888sport Romania.

Joaca pe victorie Romania la cota mult marita 56 sau pe victorie Germania la cota speciala 7. Oferta este dedicata exclusiv clientilor noi de la 888sport iar miza permisa este de 25 RON. Castigul generat de pana la 1400 RON va fi acordat sub forma de pariu gratuit.

Cote marite la pariuri Romania vs Germania 28-3-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu 25 RON miza pe 1 solist sau 2 solist in Romania vs Germania
  4. Daca pariul tau este castigator vei incasa 1400/175 RON sub forma de FREEBET
Pariaza pe cotele marite!

Recenzii pentru Cote marite la pariuri Romania vs Germania 28-3-2021

Fii primul care evaluează acest brand

Reply to

Question about

By submitting your reply, you agree to our review guidelines, find out more

Submitting your feedback
Thank You!

Thank you for submitting your review. It is now awaiting moderation and will be live shortly.

Back To Site
Recenzii (0)
Nimeni nu a evaluat inca
No one has asked questions yet
Load more