Pariuri online

Cote marite la pariuri Romania vs Armenia 11-10-2021

Cote marite la pariuri Romania vs Armenia 11-10-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite pentru 725 RON freebet!!!


Romania vine dupa un meci foarte bun in Germania, chiar daca a pierdut cu 1-2 a condus la pauza si nu a fost departe de una dintre cele mai mari surprize din aceasta campanie de calificare la CM. Armenia a facut un egal in Islanda si a ajuns la 4 meciuri fara victorie. Cu 2 puncte mai mult decat noi, Armenia isi permite si un egal in acesta partida. Selectionata Romaniei nu-si mai permite pasi gresiti si trebuie sa castige acest meci pentru a ramane in lupta pentru locul 2. Daca iti faci un cont nou la 888sport poti juca pe cote marite la pariuri Romania vs Armenia din 11.10.2021.

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Romania – Armenia de luni seara
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 725 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Romania – Armenia de la 888sport din 11 octombrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.