Pariuri online

Cote marite la pariuri Romania - Islanda 11-11-2021 prin 888sport

Cote marite la pariuri Romania - Islanda 11-11-2021. Deschide cont la 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 1025 RON.


Romania – Islanda se joaca duminica de la ora 21:45 pe Stadionul Steaua. Este un meci extrem de important pentru “tricolori”, cu doar 2 etape ramase din calificarile pentru CM 2022, nu a mai ramas loc de pasi gresiti. Dupa 2-0 in partida tur din deplasare, Romania porneste ca mare favorita in aceasta confruntare, mai ales ca Islanda a avut o campanie slaba cu multe probleme. Daca vrei sa joci pe Romania sau te astepti la o surpriza, te invitam sa te inscrii pe 888sport pentru a juca pe cotele mult marite la pariuri 1×2 Romania – Islanda.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Romania – Islanda de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Romania – Islanda de joi
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 1025 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Romania – Islanda de la 888sport din 11 noiembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.