Pariuri online

Cote marite la pariuri Real Madrid vs Inter 7-12-2021

Cote marite la pariuri Real Madrid vs Inter 7-12-2021. Deschide cont la 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 525 RON freebet.


Unul dintre cele mai tari evenimente din ultima runda a grupelor UCL, este Real Madrid vs Inter de marti seara. Cele doua cluburi sunt deja calificate in optimi, dar acum se vor duela pentru prima pozitie. Madrilenii ocupa primul loc in grupa cu 2 puncte avans, deci chiar si un egal ar fi suficient pentru a-si pastra prima pozitie. De partea opusa italienii trebuie sa forteze victoria pentru a termina grupa pe primul loc. In partida din tur, Real a reusit sa castige in Italia cu 1-0, de data asta ne asteptam totusi la mai multe reusite. Inscrie-te acum pe 888sport Romania si joaca pe cotele mult marite la pariuri Real Madrid vs Inter din UEFA Champions League.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Real Madrid vs Inter de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Real Madrid – Inter de marti
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 525 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Real Madrid – Inter de la 888sport din 7 decembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.