Pariuri online

Cote marite la pariuri Real Madrid vs Atletico Madrid 12-12-2021

Cote marite la pariuri Real Madrid vs Atletico Madrid 12-12-2021. Deschide cont la 888sport si poti miza pe cote marite pentru un castig de pana la 525 RON sub forma de pariu gratuit.


Duminica avem un mare derby in Madrid, Real primeste vizita celor de la Atletico intr-o partida ce se anunta extrem de disputata. Ambele formatii au un moral excelent dupa partidele de la mijlocul saptamanii, Real a castigat cu 2-0 acasa cu Inter iar Atletico s-a impus cu 3-1 in deplasare la Porto. Clubul condus de Ancelotti are un parcurs fantastic in La Liga, cu 6 victorii consecutive ocupa prima pozitie si are un avans de 10 puncte fata de Atletico Madrid. Daca ai o favorita in acest meci trebuie sa te inscrii pe 888sport pentru a beneficia de cotele marite la pariuri Real Madrid vs Atletico Madrid!

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Real Madrid vs Atletico Madrid de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Real Madrid – Atletico Madrid de duminica
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 525 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Real Madrid – Atletico Madrid de la 888sport din 12 decembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.