Pariuri online

Cote marite la pariuri Rapid vs CFR Cluj 17-10-2021

Cote marite la pariuri Rapid vs CFR Cluj 17-10-2021. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 850 RON sub forma de pariu gratuit.


Duminica seara avem in Liga 1 un meci foarte interesant intre Rapid si CFR Cluj. Nou-promovata Rapid a inceput foarte bine campionatul dar de cateva etape au inceput sa apara problemele, mai exact de 5 runde giulestenii nu au mai reusit un succes. CFR Cluj a inceput bine sezonul si o tine tot asa, a bifat 10 victorii in 11 etape, singurul pas gresit fiind in infrangerea de la FC Botosani. Lider incontestabil cu 8 puncte avans fata de locul secund, CFR porneste ca mare favorita in deplasarea de la Bucuresti. Alege echipa favorita in Rapid vs CFR Cluj si pariaza pe cotele marite oferite de 888sport Romania.

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Rapid Bucuresti – CFR Cluj de duminica seara
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 850 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Rapid – CFR Cluj de la 888sport din 17 octombrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.