Pariuri online

Cote marite la pariuri PSG vs Man City 28-09-2021 la 888sport

Cote marite la pariuri PSG vs Man City 28-09-2021 din UEFA Champions League. Inscrie-te pe 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig special de pana la 400 RON sub forma de FREEBET.


888sport ne aduce din nou cote marite la un eveniment de top din Europa. Poti juca pe cote marite la pariuri PSG vs Man City pentru un castig special de pana la 400 RON. PSG nu este tocmai in cea mai buna situatie, sunt destul de multe probleme de cand a fost transferat Messi, mai multe conflincte au aparut intre unii jucatori. Parizienii dominia Ligue 1 dar la debutul in noul sezon de UCL au facut doar un egal. La City nu s-a schimbat mare lucru fata de sezonul trecut, echipa joaca la fel de bine si exact cum isi doreste Guardiola.

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in PSG – Man City de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 400 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite PSG – Man City de la 888sport din 28 septembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariuri gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.