Pariuri online

Cote marite la pariuri Napoli vs Juventus 13-2-2021

Avem un super meci in aceasta sambata in Italia la care 888sport vine cu o promotie dedicata exclusiv clientilor. Profita acum de cotele marite la pariuri Napoli vs Juventus pentru a putea obtine un castig de pana la 425 RON sub forma de FREEBET.


Napoli nu are tocmai un moral grozav dupa ce a fost eliminata la mijlocul saptamanii din Cupa Italiei de Atalanta. Nici in campionat napoletanii nu stau grozav, sunt la peste 10 puncte distanta de prima pozitie, e clar ca nu mai poate fi vorba de lupta la titlu. Totusi Napoli trebuie sa isi revina dupa cele 2 infrangeri in ultimele 3 etape de campionat pentru a reintra in top 4.

Juventus a jucat si ea in Cupa Italiei si a reusit sa treaca mai departe de Inter. In Serie A, campioana Italiei este intr-o revenire de forma, vine dupa 3 victorii consecutive in care nu a primit niciun gol. Mai este mult pana la final asa ca “Batrana Doamna” poate spera ca isi apara titlul desi in prezent este la 7 puncte distanta de prima pozitie.

In ultimele confruntari directe am avut mereu dispute echilibrate, nu au fost diferente mari de scor, iar Napoli a pus mai mereu probleme.

Greu de indicat un castigator la acest eveniment, este destul de clar ca Juventus pleaca cu prima sansa, dar joaca in deplasare. Napoli a suferit in ultima perioada si are mare nevoie de puncte in lupta pentru locurile de UEFA Champions League. Noi avem pentru tine cote marite la ambele selectii, fie ca joci pe 1 solist sau pe 2 solist la 888 pariuri.

Deschide un cont nou la aceasta agentie si pariaza pe victorie Napoli la cota marita 19 sau pe victorie Juventus la cota marita 11. Cu o miza de 25 RON poti castiga pana la 475 RON sub forma de FREEBET.

Cote marite la pariuri Napoli vs Juventus 13-2-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de aici
  2. Fa un depozit de cel putin 50 RON
  3. Pariaza 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in Napoli cu Juventus de sambata
  4. Daca pariul tau este castigator, vei incasa 475/275 RON sub forma de freebet

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.