Pariuri online

Cote marite la pariuri Manchester United vs Liverpool 13-5-2021

Marele derby din fotbalul englez se joaca ceva mai tarziu decat era programat initial, asadar United cu Liverpool se joaca pe 13-5-2021. 888sport ne aduce cote marite la pariuri Manchester United vs Liverpool prin care putem castiga pana la 425 RON sub forma de pariu gratuit.


Manchester United are un sezon destul de bun, a ajuns in finala Europa League iar in campionat si-a asigurat deja prezenta in sezonul urmator de UCL, iar locul 2 pare greu de pierdut cu doar cateva etape ramase. In momentul de fata Manchester United pare una dintre cele mai solide echipe din Premier League.

Liverpool a scazut mult in ultima perioada, poate e ceva normal dupa ce a castigat UCL, apoi campionatul in Anglia, nu te poti mentine mereu la un nivel de top. Din pacate pentru fanii LFC acest sezon nu doar ca nu s-au batut la titlu dar in acest moment sunt sanse sa rateze prezenta in grupele Ligii Campionilor din sezonul viitor.

La pariuri Manchester United vs Liverpool echipa vizitatoare este mare favorita, poate pentru ca obiectivele sunt diferite in acest moment, iar duelul este mult mai important pentru LFC.

Chiar daca Man United nu mai are de tras in acest final de campionat in Premier League, un derby ramane extrem de important, mai ales cu Liverpool. Rivalitatea dintre cele doua cluburi este enorma, deci ambele vor forta obtinerea unei victorii ce poate aduce o mare bucurie fanilor.

888sport Romania ne aduce cote marite la 1×2 in acest derby englezesc. Joaca pe victorie Manchester United la cota marita 17 sau pe victorie Liverpool la cota marita 11. Poti paria 25 RON pe aceasta promotie iar castigul maxim de pana la 425 RON este sub forma de FREEBET.

Cote marite la pariuri Manchester United vs Liverpool 13-5-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu pe 1 solist sau 2 solist in United – Liverpool cu o miza de 25 RON
  4. Daca pariul tau este castigator, vei incasa 425/275 RON sub forma de FREEBET

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.