Pariuri online

Cote marite la pariuri Manchester United vs Arsenal 2-12-2021

Cote marite la pariuri Manchester United vs Arsenal 2-12-2021. Deschide cont la 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 650 RON freebet.


La mijlocul saptamanii avem partida Manchester United – Arsenal din cadrul etapei cu numarul 14 de Premier League. Man United nu are o perioada prea buna in campionat, are un singur succes in ultimele 5 etape. De partea opusa “tunarii” stau mult mai bine, au o singura infrangere in ultimele 10 runde de campionat. Cele doua formatii sunt despartite de doar 5 puncte, deci cine castiga acest joc poate intra in lupta pentru top 4. Indiferent de echipa ta favorita, la 888sport ai sansa sa joci pe cote marite la pariuri Manchester United vs Arsenal.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Manchester United vs Arsenal de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Manchester United – Arsenal de joi
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 650 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Manchester United – Arsenal de la 888sport din 2 decembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.