Pariuri online

Cote marite la pariuri Manchester City vs PSG 4-5-2021

In aceasta saptamana se disputa mansa retur din semifinalele UEFA Champions League iar capul de afis este partida City cu PSG de marti seara. Daca iti faci un cont nou la 888sport poti juca pe cote marite la pariuri Manchester City vs PSG.


Manchester City a mai castigat un meci in campionat, 2-0 la Crystal Palace si este tot mai aproape de titlu in Premier League. Echipa lui Guardiola a legat 4 victorii la rand, iar in ultimele 13 jocuri oficiale a bifat nu mai putin de 11 victorii. Parcursul foarte bun din atatea competitii este rezultatul lotului numeros si valoros pe care Man City l-a construit in ultimii ani.

PSG a trecut bine peste infrangerea din tur, a reusit o victorie in campionat cu Lens, scor 2-1 pe teren propriu. Victoria era necesara pentru ca parizienii se afla sub presiune in Ligue 1, se afla pe locul secund la doar un punct distanta de liderul Lille. Din faza optimilor francezii au jucat foarte bine in deplasare in UCL, au castigat cu 4-1 la Barcelona si cu 3-2 la Munchen.

La pariuri Manchester City vs PSG, echipa gazda este mare favorita sa obtina victoria, cota oaspetilor creste foarte mult.

Noi nu ne-am grabi atat de mult sa o dam invingatoare pe Manchester City, sa nu uitam ca in partida tur PSG a jucat mult mai bine in prima repriza si merita sa aiba un avans mai mare. Dupa pauza lucrurile s-au schimbat iar City a reusit sa puna stapanire pe joc si sa inscrie de doua ori destul de usor daca analizam golurile.

Inscrie-te la pariuri online pe 888sport pentru a putea juca pe victorie Manchester City la cota marita 9 sau pe victorie PSG la cota marita 29. Puteti miza 25 RON la aceasta oferta pentru a putea incasa pana la 725 RON sub forma de pariu gratuit.

Cote marite la pariuri Manchester City vs PSG 4-5-2021

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un depozit de minim 50 RON
  3. Pariaza pe 1 solist sau 2 solist in City – PSG cu o miza de 25 RON
  4. Daca pariul selectat este castigator, vei incasa 225/725 RON sub forma de FREEBET

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.