Pariuri online

Cote marite la pariuri Manchester City vs Liverpool 10-4-2022

Cote marite la pariuri Manchester City vs Liverpool 10-4-2022 prin agentia online 888sport. Inscrie-te acum si poti castiga pana la 525 FREEBET.


Duminica in Premier League avem finala pentru campionat: Manchester City vs Liverpool. Cele doua lupta de la egal la egal pentru prima pozitie, City are un singur punct avantaj, asa ca isi permite un egal pe cand “cormoranii” trebuie sa forteze victoria chiar daca joaca in deplasare. Ambele formatii au jucat marti in Champions League si au obtinut victoria, deci moralul este unul ridicat. La casele de pariuri trupa antrenata de Guardiola este favorita, dar orice rezultat este posibil. Pariaza pe cotele marite Manchester City vs Liverpool oferite de 888sport Romania si castiga pana la 525 RON freebet.

Cum profiti de oferta de cote marite la pariuri 888sport?

 1. Deschide un cont nou la 888sport
 2. Depune minim 50 RON folosind codul: 888EXTRA
 3. Plaseaza un pariu de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in cotele normale afisate pe site la Manchester City – Liverpool
 4. Daca selectia este castigatoare, vei primi castigul din cota normala sub forma de bani CASH, iar restul castigului din cota promotionala sub forma de FREEBET

Termeni si conditii pentru promotia cote marite Manchester City – Liverpool de la 888sport din 10-04-2022

 • oferta se adreseaza exclusiv clientilor noi
 • clientii trebuie sa depuna cel putin 50 RON folosind codul 888EXTRA
 • puteti participa la promotie pana la ora de start a meciului din 10-04-2022
 • pariaza 25 RON pe 1 solist sau 2 solist in evenimentul mentionat
 • poti castiga pana la 525 RON sub forma de FREEBET
 • castigurile din cota normala vor fi creditate cash, iar restul banilor din cota speciala vor fi creditati ca freebet
 • jetoanele cu FREEBET-uri sun creditate in 72h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.