Pariuri online

Cote marite la pariuri Manchester City vs Chelsea 15-1-2022

Cote marite la pariuri Manchester City vs Chelsea 15-1-2022. Inscrie-te pe 888sport pentru a paria pe cote marite si poti castiga pana la 850 RON freebet cu echipa ta favorita!


Sambata in Premier League se joaca Manchester City vs Chelsea un meci care poate conta enorma in lupta pentru campionat, deoarece cele doua cluburi sunt pe primele pozitii. Man City este prima clasata cu un avans de 10 puncte, are cel mai bun atac si cea mai buna aparare din campionat. Chelsea se afla pe locul secund si a facut destul de multi pasi gresiti in ultima perioada, avand o singura victorie in precedentele 5 meciuri. Oaspetii trebuie sa forteze victoria pentru a se apropia de lider. Pariaza pe echipa ta favorita in acest duel la cote marite 1×2 prin 888sport.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Manchester City vs Chelsea de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Manchester City vs Chelsea de sambata
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 850 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Manchester City – Chelsea de la 888sport din 15 ianuarie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.