Pariuri online

Cote marite la pariuri Manchester City - PSG 24-11-2021 la 888sport

Cote marite la pariuri Manchester City - PSG 24-11-2021. Deschide cont la 888sport si poti paria pe cote marite pentru un castig de pana la 850 RON.


Manchester City – PSG reprezinta finala pentru primul loc in Grupa A din Liga Campionilor. Cele doua cluburi sunt desparite de un singur punct, cetatenii au un avantaj minim dar ca si moral parizienii stau mai bine pentru ca au castigat in partida din tur. Dupa aceasta etapa, mai ramane un singur joc de disputat in grupele UCL, deci cine castiga miercuri seara devine mare favorit la castigarea grupei. Cele doua arata destul de bine, chiar daca PSG a mai aratat slabiciuni in campionat, atunci cand vin meciurile importante, Messi & co. se concentreaza mai bine. Indiferent de echipa pe care o sustii, la 888sport poti juca pe 1 solist sau 2 solist la cote mult marite in Manchester City – PSG din UEFA Champions League.

Cum sa profiti de cotele marite la pariuri Manchester City – PSG de la 888sport

  1. Deschide un cont nou la 888sport de AICI
  2. Fa un prim depozit de cel putin 50 RON
  3. Plaseaza primul pariu cu o miza de 25 RON pe 1 solist sau 2 solist la cote normale afisate pe site in Manchester City vs PSG de miercuri
  4. Daca selectia ta este castigatoare vei incasa pana la 850 RON sub forma de freebet

Termeni si conditii pentru oferta de cote marite Manchester City – PSG de la 888sport din 24 noiembrie

  • Oferta se adreseaza doar clientilor noi care depun cel putin 50 RON
  • Puteti paria cel mult 25 RON pe cotele marite
  • Pe site apar cotele normale, castigurile suplimentare vor fi creditate abia dupa finalizarea evenimentului
  • Daca pariul este castigator, veti primi miza X cota normala sub forma de bani reali, restul banilor din cotele marite vor fi creditati ca PARIURI GRATUITE
  • Pariurile gratuite se acorda in cel mult 48h si expira dupa 7 zile

Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.